Apartament Roberta

Amenajare apartament Roberta

Roberta este o impatimita a excursiilor de munte. Dat fiind faptul ca aceste excursii au loc in preponderenta vara, ea si-a dorit sa aiba muntele si natura aproape in tot restul anului. Astfel, s-a creat o adevarata „casa de vacanta” cu o atmosfera primitoare si relaxanta, folosindu-se culori de pamant, muuuult verde si accente de portocaliu.

Livingul

Livingul este extrem de spatios, cu o fereastra ampla si un balcon generos, ceea ce a permis montarea mobilierului pe pereti opusi fara a lua nimic din senzatia de spatiu. Mobilierul cu accente de verde ascunde televizorul in spatele usilor glisante din mdf vopsit si contine spatii generoase pentru carti, la randul lor ascunse. Pe unul dintre pereti s-a creat o compozitie de tablouri inspirate din natura, dar in acelasi timp ofera un loc de expunere a amintirilor din calatorii.

Totul in aceasta camera inspira natura…prin culorile alese, draperiile din materiale naturale, corpurile de iluminat din impletitura de nuiele…

Amenajare apartament Roberta

Design interior Roberta

Dormitorul

Ca si livingul, dormitorul este fooooarte mare ceea ce a permis un pat generos cu o tablie supradimensionata din material natural si un dressing imens foarte bine compartimentat cu fetele usilor tot din mdf vopsit.
In fata patului se afla o placa cu rol de suport pentru accesorii, oglinda si tabloul preferat (pictor Alina Bancila).
Tapetul ales ofera camerei un aer vintage…

Amenajare interioara apartament Roberta

Poze apartament Roberta

Poze dormitor Roberta

Baia

Baia nu a fost modificata foarte mult, gresia si faianta ramanand aceleasi. S-a optat insa pentru un perete de protectie din sticla. Aceasta a fost pictat, bineinteles, tot cu o tema naturala.

Amenajare baie Roberta

Holul

Pe hol s-a pastrat aceeasi tema prin copaceii pictati in tuse groase (pictor Alina Bancila), rafturile decorative dar functionale.

Design interior Roberta

Biroul

Biroul este unul foarte deosebit, deoarece contine un semineu superb impodobit discret cu floarea soarelui.

Design de interior Roberta

Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top