Apartament in Pipera

 

Prima data cand am vazut proiectul de amenajare al apartamentului din Pipera, mi-am zis: ”Ce placut trebuie sa fie cand personalitatea designerului si cea a clientului se intalnesc si se produce o explozie, ca un Big Bang, iar din aceasta explozie se naste o idee, care evolueaza intr-un proiect reusit, de care toata lumea sa fie multumita”! In astfel de cazuri respectarea proiectului este in procent  de 100%, exact cum s-a si intamplat in cazul acestui apartament.

Conceptul emana prospetime, energie, vivacitate, exact ceea ce ai nevoie cand esti la inceput de drum ( sunt sigura ca v-ati prins de la bun inceput, din imagini, ca proiectul este gandit pentru un cuplu proaspat casatorit).

 

Dormitorul

Este deosebit prin finisajele atent selectate. Iese in evidenta tencuiala decorativa, tapetul in dungi totul fiind completat de petele de culoare ce se regasesc pe fiecare perete. Dormitorul este simplu si elegant prin geometria lui, dar in acelasi timp complex prin felul in care au fost puse in valaore elementele decorative.

 

 

Baia matrimoniala

Te invita la relaxare dupa o zi grea de munca…

Aici intalnim o inovatie prin folosirea de tencuiala decorativa pe majoritatea suprafetelor peretilor si foarte putina faianta in zona cazii. Cine zice ca ar trebui sa folosim numai faianta in bai, cand in zilele noastre se gasesc atatea solutii si materiale incat putem sa realizam tot ce ne trece prin cap?  Efectul este spectaculos!

 

 

 

Dormitorul de oaspeti

Sau mai bine zis o camera multifunctionala, decorata in acelasi stil jucaus si tineresc, ce poate fi usor modificata in viitor intr-un birou saaaau…in camera copilului ! Ta-naaaa !

Imi place in mod deosebit  dressing-ul, care pe langa rolul de spatiu de depozitare, amplifica incaperea  prin faptul ca este placat cu oglinda.

 

Living, dining si bucatarie

Am pastrat aceste zone pentru final, deoarece aici cred ca se observa cel mai usor de ce e important sa apelezi la un designer atunci cand ai de gand sa reamenajezi un spatiu. Caloriferul, mai ales intr-un living, mi s-a parut mereu un element inestetic. In cazul de fata insa, este perfect ascuns in spatele grilei din mobilier, dar in continuare isi indeplineste rolul.

Spatiul amplu este foarte bine delimitat in 3 zone si impartit in asa fel incat circulatia sa nu fie incurcata. Aici apartamentul prinde cu adevarat viata. Tonuri de rosu, ocru, negru si gri, insufletesc incaperile si te umplu de energie. Imi atrage atentia in mod deosebit tapetul retroiluminat. Ma invita spre zona de discutii/relaxare…

In concluzie, ce pot sa mai zic despre acest proiect? E foarte, foarte tare !!!

Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top