Tesaturile in amenajarile de interior: perdele, draperii, asternuturi de pat

amenajari-interioare-tesaturi-9

Perdelele, joaca si ele un rol foarte important in decorarea camerei tale. Tesaturile si modelele utilizate pentru perdele, sau perdelele, pot da un aer diferit camerei.

Iata cateva sfaturi despre cum poti decora locuinta ta si care sunt principalele 5 tipuri de tesaturi:

amenajari-interioare-tesaturi-6

Poti opta pentru perdele dintr-un voal fin, care permit luminii sa treaca prin ele. Poti alege, de asemenea, perdelele duble care iti permit sa creezi o atmosfera confortabila. Fie ca sunt intr-o singura culoare, cu model floral, cu motive etnice, stilurile abunda – ai de unde alege!

amenajari-interioare-tesaturi-3

 

amenajari-interioare-tesaturi-5

Daca stii sa cosi, iti poti face propriile perdele, insa numai dupa ce ai cumparat materialele din magazinele specializate. Astfel vei crea un decor unic:

amenajari-interioare-tesaturi-7

Principalele tesaturi

1. Lenjeriile de pat si perdelele sunt elementele de baza. Aceste textile pot imbunatati intotdeauna decorul casei tale.

amenajari-interioare-tesaturi-8

2. Cuverturile canapelelor constituie inca o gama de lenjerie, care va permit sa schimbi decorul livingului, fara a fi nevoit sa schimbi si fotoliile. Tesaturile cele mai diverse pot fi utilizate pentru a da o alta alura canapelelor cat ai clipi.

amenajari-interioare-tesaturi-9

3. Prosoapele de bucatarie sunt de asemenea un accesoriu interesant, suplimentar in bucataria ta. Ele iti permit sa decorezi bucataria dupa bunul plac. Modelele sunt nenumarate – de la cele mai sobre la cele mai colorate, incluzand aici si sorturile si prosoapele amuzante.

amenajari-interioare-tesaturi-10

4.  Servetelele si fetele de masa fac masa sa arate altfel si daca depui un minim efort pentru a le gasi si de ce nu, pentru a le personaliza, ele pot transforma o incapere imediat.

amenajari-interioare-tesaturi-11

5. Prosoapele si halatele de baie se pot combina si ele cu lenjeriile. Poti adauga astfel o pata de culoare intr-o baie sobra sau – daca tot te-ai apucat – poti combina accesoriile din baie cu lenjeriile din casa.

amenajari-interioare-tesaturi-12

Sursa fotografii: www.pinterest.com

 

Daniel Șerbu

1 Comment

  1. Madalina Panait
    iunie 10, 2016

    Buna ziua! Caut de foarte mult timp tesaturi pentru o canapea alba. Nu am gasit decat pe siteurile straine. Nu am renuntat bineinteles, iar acum pe canapeaua mea alba din cosmopolis sta o paturica cu model foarte dragut, toata lumea a admirat-o.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top