Amenajare interioara completa pentru Reyna Events

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-05

Reyna Events este o locatie privata, situata intr o zona linistita a Bucurestiului fiind imbinarea perfecta intre eleganta si rafinament. Nu s-a dorit o decorare clasica standard, ci mai mult una clasica-moderna-eleganta, multe decoratiuni de interior creand ambianta specifica stilului electic.
Echipa SpotOnDesign si-a asumat misiunea de a decora complet saloanele si zona de pool & garden, oferind o infatisare cu totul noua spatiului, atat prin conceptul creat, cat si prin folosirea unor material si finisaje de inalta calitate.
Locatia Reyna Events se intinde pe o supafata de 5000 mp, avand doua saloane de evenimente: Salonul Victoria si Salonul Sofia plus alte facilitati precum piscina exterioara, gradina, camera matrimoniala, parcare etc.

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-02
O sala de evenimente trebuie sa ofere tot confortul de care ai nevoie incepand de la ambient, traficul persoanelor intre salon si toaleta, cel al personalului de servire, pana la asezarea tacamurilor pe masa si plasarea zonelor de entertainment. Spatiul trebuie sa fie generos, bine iluminat, atat artificial cat si natural, sa dispuna de un sistem de incalzire / racire eficient, eventual sa existe si un generator electric de rezerva in caz de pana, distanta intre mese trebuie sa fie nici prea mica dar nici prea mare, sa existe un spatiu de dans (ring), precum si spatiu pentru trupa sau dj (de tip postament).

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-03
De asemenea, un asemenea spatiu trebuie sa dispuna de bai generoase pentru evitarea formarii de cozi, unele locatii selecte pot avea garderoba sau parcare cu valet, iar trecerea din exterior catre interior trebuie sa se faca obligatoriu printr-un lobby.

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-11
Fie ca proiectul este pentru o amenajare interioara pentru o casa din Bucuresti sau pentru o sala de evenimente cu piscina si gradina precum Reyna Events, implicarea designerului este acelasi, iar daca aceasta implicare este sustinuta si de experienta, rezultatele vor fi spectaculoase de fiecare data.
Proiectul Reyna Events a fost demarat de la zero, totul pornind de la conceptul de amenajare propus initial. Mobilierul este realizat integral la comanda, cu finisaje de lemn exotic, piele naturala alba, MDF vopsit, materiale textile de calitate, dar si un sandvich special de burete folosit la fabricarea canapelelor si a scaunelor.

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-05
Per total am folosit foarte mult alb dar si culori si nuante cu o tonalitate neutra pentru un efect classy, aerisit. Avand in vedere destinatia spatiului, am folosit mai multe tipuri de surse de iluminare (directa, indirecta), si ne-am jucat prin juxtapunerea candelabrelor clasice cu spoturile moderne.
Tot sistemul de iluminat este controlat de un sistem inteligent, ce poate fi programat in functie de tipul sau momentul festivitatii.

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-06

Pentru redecorarea peretilor am folosit produsele Decora House, tapet si profile decorative. Amenajarea interioara de lux a fost posibila datorita materialelor de foarte buna calitate: tapet, cornisa sau plinta.

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-07

Gama de tapet folosita:
1. Tapet decorativ Monaco – sursa de inspiratie este chiar orasul Monaco, tot ceea ce reprezinta Monaco, a fost materializat, folosind o gama larga de tehnici, inclusiv serigrafie dar si folosirea unor material ecologice. Modelul principal este unul floral-regal fiind o fuziune perfecta intre lumea occidental si cea oriental.
2. Tapet decorativ Renaissance – majoritatea modelelor sunt eco-friendly cu tonuri subtile, culori solide ce pot contine: tesaturi din damasc;  printuri florale dar si stiluri urbane modern.

amenajare-interioara-sala-evenimente-Bucuresti-10

Va asteptam !

Daniel Șerbu

4 Comments

 1. Iordache Valentin
  octombrie 14, 2015

  Un loc superb, spun asta pentru ca la Reyna Events mi-am organizat nunta si totul a fost exact cum ne doream, de la decor pana la servire. Mult succes in continuare!

  Răspunde
 2. GABRIEL75
  octombrie 17, 2015

  CAT TIMP A DURAT AMENAJAREA SI LA CE PRET SA RIDICAT? MULTUMESC

  Răspunde
 3. ionela
  octombrie 19, 2015

  interesanta amenajare, imi place foarte mult zona de lobby

  Răspunde
 4. familia dumitrescu
  octombrie 22, 2015

  Buna ziua!
  Avem nunta programata la Reyna in 2016 si vreau sa va spun ca locatia nu arata ca in pozele de mai sus, ci arata mult mult mai bine. Abia asteptam nunta! Felicitari SpotOnDesign 🙂

  Cu drag, Familia Dumitrescu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top