Accesorii Zen

O mini-mini gradina japoneza
O tava cu nisip alb, cateva pietricele si o grebla mica, si iata ! Greblati nisipul, creati forme care va permit sa va concentrati  mintea, si care sunt un reala calmare dupa o zi lunga si obositoare.

O vaza
Vaza aduce natura in casa dvs. : putina apa si o floare care pluteste in vaza, nimic dificil, folosim doar elemente simple, care joaca un rol ecologic, adaugati si o crenguta careia sa-i dati o inclinatie interesanta.

Lumanarile
Parfumate sau nu, lumanarile puse in diferite colturi ale camerei, va dau o adevarata stare de liniste. Ele dau lumina, creand in acelasi timp un ambient cald si romantic.

Pietricelele
Chiar daca sunt adevarate sau doar reproduse, (de exemplu, pe un autocolant de pe perete, fotografiate sau pictate) pietricelele au acele rotunjimi linistitoare.

Un abajur de hartie
Abajurul de hartie creeaza o atmosfera modesta, mult mai putin agresiva decat lumina difuza, de exemplu prin halogen. (abajur zen)

Bambusi
Aranjati in cateva vaze, sau reprodusi in fotografii, tulpinile bambusului au proprietati linistitoare legate de verdeata lor permanenta, care in China, simbolozeaza longevitatea si puterea.

Aranjamentele de tip Ikebana

Nu trebuie sa lipseasca nici ele pentru desavarsirea unui interior in stil Zen.

De asemenea, si dvs trebuie sa aveti „starea” pentru un interior zen!!!

enjoy 😉

 

 

Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top