Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Vila din Targu Jiu

Familia care a ridicat aceasta casa si-a dorit toate atributele unei locuinte confortabile: spatii largi si bine gandite, incalzire in pardoseala, trafic ergonomc, finisaje inspirate.
Din pacate incercarile anterioare de a da o consistenta amenajarii au esuat, motiv pentru care au apelat la SpotOnDesign. Problemele erau nu neaparat de gusturi, pentru ca pe parcursul proiectarii ne-am convins ca avem gusturi foarte asemanatoare, cat mai ales de spatiile largi care sunt dificil de amenjat.
Contrastele apar la tot pasul, cu peretii deschisi la culoare si accente de inspiratie naturala, placari intens colorate ce sustin cromatic mobilierul, si juxtapuneri de materiale care incanta vizual dar si tactil.
Proiectul de la Targu a fost implementat intr-o casa cu o arhitectura reusita, si din fericire nu s-a facut rabat de la calitate in privinta finisajelor, iar lucrul acesta se vede. Este unul dintre exemplele fericite in care ceea ce putea merge bine, a mers !

Living

Livingul mare si luminos are doua zone, de zi si dining. Intre cele doua exista o diferenta de nivel, care a favorizat utilizarea a doua finisaje diferite si pentru pardoseala. Spatiul este generos, lejer, neaglomerat.

Holul de intrare, vizibil in dreapta, este tapetat diferit fata de restul incaperii. Se vad canapeaua si zona de zi, cu un covor gros care sa dea un plus de confort.
Scara interioara este din beton, dar placarea cu lemn o transforma total. Diferenta de nivel deteremina un trafic foarte clar intre zonele livingului.
Zona de zi are o pozitie privilegiata, cu perspectiva asupra intregului spatiu, dar si lumina multa si vedere inspre exterior.

Bucatarie

Bucataria, mare dealtfel, are lumina naturala dintr-o singura parte, un neajuns date fiind dimensiunile. Acest lucru a fost compensat cu retroiluminare artificiala cu leduri pe suprafete mari.

Placarea cu sticla dintre blat si corpurile de mobilier suspendate este colantata pe spate cu maci, aducand caldura unui spatiu deja foarte primitor.
Alternanta de culori si materiale face aceasta ca bucatarie sa fie o incantare, frumoasa, complexa si extrem de bine utilata.
Placarea cu sticla dintre blat si corpurile de mobilier suspendate este colantata pe spate cu maci, aducand caldura unui spatiu deja foarte primitor.

Scara

Centrul casei, scara este cea care uneste etajele, avand rolul de a face trecerea cat mai usoara, fara discontinuitati de stil sau de functionalitate. Placata cu lemn si cu mana curenta tot din lemn, scara a fost prevazuta si cu mici spatii de depozitare in care a fost montat mbilier la comanda.

Dupa deliberari, mana curenta a scarii a fost construita in forma aceasta, dar s-a cochetat si cu alte forme mai indraznete insa nu la fel de practice.
Un spatiu de depozitare pentru lucruri de imediata necesitate, prins in perete.
Spatiul de sub scara a fost folosit la maximum, acolo fiind montata o piesa de mobilier la cote speciale, dat fiind spatiul dificil.

Baia de serviciu

Aparent o baie obisnuita, baia de serviciu are un rol foarte important in economia vietii zilnice, dar si in situatiile in care sunt invitati prietenii. Nefiind o baie cu dus, peretii nu sunt acoperiti integral cu faianta; s-a folosit o tencuiala speciala. Baia este o declaratie de stil si functionalitate.

Faianta rectificata, de 2 texturi diferite, si o oglinda cu o forma jucausa. Perfect !
Aceasta baie trebuie sa fie luminoasa, simpla si eleganta, nefiind nevoie de accesoriile specifice unei bai cu cada.
Faianta rectificata, de 2 texturi diferite, si o oglinda cu o forma jucausa. Perfect !

Dormitor oaspeti

Dormitorului de oaspeti nu trebuie sa-i lipseasca nimic, asa ca au prevazute spatii de depozitare, tv, un pat confortabil si bineinteles tapet chic. Sa nu uitam de dressingul propriu, folosit de proprietari pentru depozitare.

Etajul casei este mansardat, ceea ce a determinat forma interesanta a tavanului in majoritatea incaperilor.
Tapetul foarte interesant combinat cu finisajele atent alese fac acest dormitor placut si elegant.
Dormitorul are dressing propriu, accesibil prin usa din mijloc, si balcon, la fel ca toate camerele de la etaj.

Dormitorul copilului

Dormitorul copilului nu trebuie sa arate in mod obligatoriu ca un carnaval in plina desfasurare; camera poate fi eleganta, iar accentele specifice varstei se pot adauga si schimba de la an la an.

S-a dorit ca dormitorul copilului sa fie o camera aerisita, prin care sa se poata circula nestanjenit, si in care sa poata fi montate accesoriile specifice fara sa incomodeze accesul.
Tablia patului este din mdf, iar pe pat vor fi aranjate multe-multe perne.
Mobilierul este cu bataie lunga: masa de infasat si spatiu de depozitare, se va transforma in birou pentru urmasul familiei.

Baie matrimoniala

Desi aceasta casa abunda in bai, baia dormitorului matrimonial este cea care a fost tratata cu cea mai mare atentie in privinta finisajelor scumpe. In fond, baia aceasta marcheaza viata de zi cu zi a proprietarilor casei.

Faianta combinata cu mozaic minunat, tavanul mansardat, sanitarele de foarte buna calitate...Perfect !
Lumina naturala accede prin doua ferestre, efectul fiind unul cald, care inspira.
In lipsa unui spatiu foarte larg, s-a optat pentru linii drepte si forme simple, care sa nu sufoce spatiul.

Baie oaspeti

Baia dormitorului de oaspeti este o declaratie de stil, cu o forma mai regulata decat cea a dormitorului matrimonial dar la fel de interesanta. Ne-am jucat cu faianta, mozaicul si cu forma oglinzii pana cand toate s-au potrivit perfect.

Placarea de deasupra rezervorului de tip Geberit si mobilierul de sub lavoar au finisaje identice. Faianta este in doua finisaje, cu o banda separatoare cu motive vegetale.
Lumina naturala joaca un rol foarte important, iar aceasta baie nu duce deloc lipsa de ferestre. Cada pe colt se potriveste foarte bine cu spatiul atipic.
Placarea cu oglinda polarizata s-a impus, fiind necesara crearea impresiei de spatiu. Am optata pentru o placare completa, de la pardoseala pana la tavan.

Inainte de amenajare

Cu un proiect foarte bun, casa e foarte bine construita, cu incaperi bine proportionate si spatii largi de trecere. Incalzirea in pardoseala reprezinta un detaliu nu fooarte des intalnit, dar cu siguranta foaaaarte placuta !

Doi soti tineri, cu o viata activa, proprietarii acestei case au facut totul pentru a construi o locuinta perfect adaptata stilului lor de viata. Situata intr-o zona linistita din Targu Jiu, casa are un proiect arhitectural bun, realizare tehnica foarte buna, si, acum, un design interior exceptional.
Pe parcursul amenajarii s-au facut nenumarate compromisuri pentru a ne incadra in bugetul alocat, insa rezultatul este unul care echilibreaza perfect balanta intre util si elegant.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.