Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Showroom MARTINSA FADESA

Un showroom imens, care trebuia sa fie atat la cel mai inalt nivel stilistic, dar si prietenos, elegant si util. Destinatia spatiului a fost clara: primirea clientilor potentiali cumparatori de apartamente, si display-ul la scara reala a tipurilor de apartamente disponibile.
Spatiul comun a fost flancat de birourile agentilor de vanzari, de zona adminsistrativa, nefiind neglijata zona destinata copiilor si micul bar.

Receptia

Prima impresie conteaza. Receptia este primul lucru pe care il vede vizitatorul. Alb, verde si albastru, culorile firmei, imbraca receptia propriu-zisa, pardoseala epoxidica si tabliile masutelor din zona de asteptare-socializare.

Zona de primire este separata de cea de socializare, ambientul fiind completat de bambusul si printurile de pe flancuri.
Recetia vazuta din perspectiva vizitatorului, cu jardinierele foarte interesante pe dreapta si corpurile de iluminat suspendate tubulare.
Culorile Martinsa-Fadesa, verde si albastru, domina designul acestui showroom. Inaltimea tavanului permite jocul cu luminile tubulare, dand totodata proportiile corecte acestui open-space.

Biroul managerului

Aici se vor lua deciziile importante, aici este centrul de greutate al organizatiei. Acest lucru se reflecta in amenajare, spatiul fiind in acelasi timp intim dar si suficient de spatios pentru a permite accesul mai multor colegi simultan.

S-a pastrat stilul amenajarii, in aceleasi culori verde si albastru, cu mobilier modern de calitate.
Pe pereti se observa printurile specifice, alternate cu panouri din plexi colorat si corpuri de iluminat ascunse.
Biroul gazduieste si o masa mica de conferinte, pentru discutii private si pentru socializare. Scaunele sunt de culori diferite, avand un design modern in spiritul proiectului.

Birourile de vanzari

Aici se discuta despre bani, se fac nenumarate calcule si se poarta discutii complexe si obositoare. Designerul trebuie sa compenseze printr-o amenajare care sa relaxeze si sa creeze o ambianta pozitiva.

Designul acestor incaperi a trebuit sa incorporeze spiritul brandului, sa ofere senzatia de confort, pentru ca in fond se vand locuinte, si in acelasi timp sa fie potrivit pentru utilizare zilnica.
Printul de mari dimensiuni, combinat cu scaunele colorate si cu design modern dau senzatia de prospetime.
Spatiul de depozitare este indispensabil intr-un birou, si nici aici nu lipseste, fara a fi coplesitor prin volum.

Locul de joaca pentru copii

Copiii pot astepta aici cat timp parintii discuta chestiuni importante. Se pot servi bauturi racoritoare sau dulciuri, la mini-barul aferent. Spatiul de joaca se integreaza perfect cu restul showroom-ului.

Amenajarea spatiului de joaca include, pe langa jucarii, spatii de depozitare pentru accesorii si printuri pentru copii, pe placul lor.
Barul este mic, dar suficient pentru a deservi zona de joaca.
Amenajarea spatiului de joaca include, pe langa jucarii, spatii de depozitare pentru accesorii si printuri pentru copii, pe placul lor.

Biroul administrativ

E bine ca toata lumea sa se bucure de culoare si design interior. Nu au fost neglijate birourile administratiei.

Draperii frumoase, birouri curate si spatiu la discretie. Exista cu adevarat un asemenea birou ?!
Corpurile de iluminat si scaunele sunt moderne, vopsea lavabila alba si verde arata excelent, fereastra este mare, facand biroul luminos.
Iata asezarea birourilor in incapere, astfel incat mediul de lucru sa fie unul placut si productiv.

Designul de showroom difera substantial de cel rezidential. Un showroom trebuie sa transmita multe lucruri simultan, sa fie functional si sa vanda in acelasi timp. Este folosit zi de zi, ceea ce inseamna ca ergonomia traficului conteaza enorm. Lumina joaca un rol foarte important in crearea ambiantei, alaturi de materiale si decoratiuni. Totul trebuie sa se imbine perfect.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.