Serviciile noastre


Amenajari interioare in 3 pasi simpli:


Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului


Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri


Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit

*pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala, asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi
sau prin furnizorii nostri.
Proiectare 3D

Proiectarea 3D este o etapa esentiala in amenajarea casei tale, ea inseamna construirea detaliata a spatiului ce trebuie amenajat pe computer. Construim astfel bucataria, livingul, dormitoarele si facem o amenajare pentru camere copii. Folosim orice culoare, material sau combinatie, fara sa coste nimic. Orice e posibil !

Achizitiile decoratiunilor

Decoratiunile sunt numeroase intr-un proiect lucrat atent, si tocmai de aceea alegerea lor, cumpararea de la furnizori si integrarea in proiect reprezinta o munca migaloasa si mare consumatoare de timp. Noi facem achizitiile complete pentru tine: tapet, corpuri de iluminat, scaune, mobilier, canapele, paturi, draperii, parchet, gresie si faianta. Totul !

Executia lucrarilor

Tot ceea ce inseamna rigips, glet, amorse si vopsea lavabila, dar si moloz, caramida si beton, geamuri termopan, usi interioare si usi metalice, parchet, gresie si faianta - aceasta este munca de executie. Este partea practica - atat de importanta in transformarea proiectului 3D in realitate.
Noi iti garantam termenele, calitatea lucrarilor si costul total. Ideal !

Mobila la comanda

Mobila trebuie sa respecte pe cat posibil proiectul de design interior. Este dificil sa gasesti mobila gata facuta care sa se potriveasca perfect. Tocmai de aceeea iti oferim mobila la comanda, executata perfect in detaliu, verificata atent si cu garantie inclusa de 3 ani. Poti sa-ti alegi nu numai culorile si finisajele, dar iti vom oferi o gama larga de feronerie specifica (amortizari, glisiere, pistoane etc)

Grafica personalizata

Grafica pe care o vei vedea pe peretii livingului tau, grafica de pe sticla din bucatarie si grafica de pe tapetul din dormitor - noi o cream pentru tine, o printam pe suportul ideal spatiului careia ii este destinata, si iti garantam durabilitatea ei in timp : rezistenta UV, mentinerea culorilor, materiale rezistente la zgarieturi si alte actiuni mecanice.

Proiectare arhitecturala

Este foarte greu sa alegi un proiect bun pentru casa ta. Trebuie sa ai pe cineva de incredere care sa iti ofere proiectul potrivit pentru tine - suficiente camere, o ergonomie a traficului si pozitionarea corecta a spatiilor.
Daca ai nevoie, iti oferim proiectul pentru casa ta conform nevoilor tale, stilului de viata si dorintelor pe care le ai. Facem structura, calculam rezistenta - proiectul arhitectural complet.

Tapet personalizat

Sunt atatea feluri de tapet...in dungi, tapet cauciucat, tapet lavabil, tapet colorat si tapet in tonuri blande. Este foarte greu sa decizi ce se potriveste si ce nu. Tocmai de accea iti prezentam variantele cele mai bune pentru amenajarea casei tale.
In plus, iti oferim personalizat, imprimat cu orice model grafic doresti sau cu orice fotografie.