Proiectele noastre anterioare:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Cele mai recente proiecte:

Casa Chiajna

O casa frumoasa, intr-o locatie excelenta, un buget suficient si un client pe masura !
Am mizat pe sinceritatea materialelor, pe concordanta dintre locatie si mobilier, pe impactul finisajelor elegante si pe culori domoale.

Apartament in Pipera

in aceasta amenajare a trebuit sa nu fie atat de evident ca proprietarii sunt proaspat casatoriti !
Amenajarea este complexa, cu multe inovatii si o coloristica puternica :rosu, ocru, negru si griuri colorate.

Casa Mocanu, in Ploiesti

Casa Mocanu este situata in imediata apropiere a Ploiestiului, si a fost construita cu gandul la intreaga familie. Nu numai parintii si cele doua fetite, dar si bunicii si, ocazional, si alte rude care sa vina in vizita pentru o seara, sau chiar mai multe.

Bistro Campineanu

O clienta a mea care m-a incantat cu deschiderea si cu zambetul ei la un alt proiect pe care i l-am realizat, a revenit cu o noua idee : 'Luciana, vreau sa-mi desenzi un bistro ! Iti spun doar ca vreau sa fie mediteranean, si ca vreau sa-l imaginezi tu !'

Vila din Targu Jiu

Familia care a ridicat aceasta casa si-a dorit toate atributele unei locuinte confortabile: spatii largi si bine gandite, incalzire in pardoseala, trafic ergonomc, finisaje inspirate. Iata !

Casa Saftica

Proprietarii s-au mutat din Arad in Bucuresti, si au avut de ales intre orasul zgomotos si o zona la periferie. Au ales Saftica, care asigura infrastructura si peisajul care este mult mai atragator decat blocurile din centru.

BEACH BAR House

Se poate sa aduci atmosfera divina, relaxanta, extraordinara a unui beach bar intr-un apartament obisnuit din Bucuresti ?
Atunci cand se intalnesc dorinta proprietarului de a avea un spatiu cu adevarat inedit si un designer priceput, se poate !

Apartament Aviatiei

Apartamentul familiei Danilescu te intampina de cum intri cu un spatiu surpinzator. Mare, si surpinzator de atipic. Situat intr-un bloc nu tocmai nou, nu te astepti nicicum sa gasesti asemenea spatii largi, ca si in cladirile noi si foarte noi.

Cartierul Francez

Acest apartament, situat strategic in Cartierul Francez, a devenit in urma amenajarii mai...mare. Mult mai mare, fiind necesare lucrari ample de extindere a spatiului interior pe terasa, cat si amenajarea acoperisului, care a devenit gradina !

Apartamentul Robertei

Roberta, de fapt draga mea Roberta, este o impatimita a excursiilor pe munte, organizate evident cu un nr mare de prieteni.
Intrucat aceste excursii se organizeaza cu preponderenta vara, Roberta si-a dorit ca si in restul anului sa aiba muntele aproape.

1