Poze Comparative - Vila in Cotroceni, Bucuresti

Vila superba in Cotroceni

Atunci cand spatiul ce trebuie amenajat este neobisnuit, iau nastere idei neobisnuite. Mai trebuie ca designerul “sa vada” spatiul, proprietarul sa aiba incredere in designer, iar bugetul sa fie unul corect.
Toate acestea s­au intamplat, din fericire, la realizarea proiectului Cotroceni. Arhitectural, constructia se prezinta foarte interesant, cu un loft foarte bine proportionat, un trafic interior bine gandit si cu elemente surprinzatoare care atrag privirea si dau personalitate compozitiei.
Livingul functioneaza ca un centru de echilibru pentru intreaga casa: inalt, spatios, caracterizat de spatii vitrate ample, suprafete continue, uniforme, si deschidere catre toate zonele casei. Semineul da caldura, nu numai termic, ci din punct de vedere psihologic.
Intentia declarata a fost aceea de a accentua axele verticale, contrabalansate de orizontalitatea vizibila a celor doua etaje, si, in paralel, de a insista in decorarea spatiului pe accentele elegante, pretioase chiar, care fac aceasta amenajare de lux.Vezi aici proiectul complet pentru amenajarea interioara a vilei din Cotroceni.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.