Poze Comparative - Apartament in zona Aurel Vlaicu, Bucuresti

Apartament in zona Aurel Vlaicu

Daca punem la un loc o multime de ganduri pozitive si optimiste, o zona a Bucurestiului in plina dezvoltare, foarte apropiata de cartierul Aviatiei, un apartament cu multi pereti albi si un proprietar pur si simplu fantastic - vom obtine spatiul de lucru perfect pentru designerii SpotOnDesign. 
De la primul contact cu proprietarul totul a mers ca pe roate, totul s-a imbinat ca pe un puzzle pe care deja l-ai mai facut.
Apartamentul de doua camere este compus din living, bucatarie+dining, dormitor, hol, balcon si baie. Baia avand finisaje si sanitare de calitate deja existente nu a mai cerut interventia noastra. Planul electric a suportat doar cateva mici upgrade-uri iar peretii, in afara de modificarile extinse pe partea estetica, au ramas neatinsi. Celelalte elemente ale amenajarii - parchet, gresie, usi, geamuri - au completat conceptul desenat de noi.
Rezultatul final este unul pe masura, foarte calduros si primitor, la fel ca si proprietarul care si-a demonstrat increderea in echipa Spot On Design.  
Sa zburam catre Aurel Vlaicu!!!

Vezi aici proiectul complet pentru amenajarea apartamentului din zona Aurel Vlaicu


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.