Poze Comparative - Vila Primaverii

Vila Primaverii

Vila este amenjata in stil scandinav (finisaje de lemn, tesaturi) cu multe influente moderne (finisaje lucioase, piatra naturala, forme geometrice) numai bune sa te faca sa te simti ca acasa. Designerii de interior Bianca Angelescu si Luciana Georgescu au investit multe, foarte multe ore de munca pentru stabilirea tuturor detaliilor.
Insa, la final, efortul a meritat. Tanara familie s-a declarat multumita, iar pozele de la sedinta foto ne fac si pe noi sa zambim de incantare.
S-au facut si multe interventii de ordin estetic-mecanic: multe scafe cu retroiluminare, recompartimentari de spatiu, vopsirea caloriferelor in nuanta peretelui si multe altele. Bucataria, chiar daca este dominata de mult alb, are o balanta cromatica echilibrata datorita decoratiunilor foarte vesele si colorate.
Gratie comunicarii bune dintre client si designeri, acum vila dispune de cea mai noua generatie de gadgeturi si electrocasnice, de un sistem de iluminare pe masura si nu in ultimul rand de ceea ce isi doreau cu adevarat clientii, o locuinta sa ii reprezinte cu adevarat!

Vezi aici proiectul complet pentru amenajarea vilei din Primaverii


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.