Serviciile noastre

Povestea SpotOnDesign

Cum a inceput totul, cat de frumos a fost drumul si incotro de indreptam :)

Povestea noastra incepe exact asa: "am infiintat afacerea in dormitor"...
Da da, am pornit SpotOnDesign in apartamentul nostru mic, in 2007, si am functionat ca firma de design interior de acasa timp de 3 ani. Cel mai dificil a fost sa ne concentram pe ceea ce aveam de facut, sa nu cedam tentatiilor specifice cand lucrezi de acasa: un somnic la pranz, o raita prin frigider, numai 10 minute ma joc pe calculator...
Cand nu ne-am mai putut descurca intre maldarele de mostrare de tapet si faianta, am decis sa facem pasul cel mare si sa inchiriem un spatiu pentru birou. Se pare ca a fost cea mai inteleapta decizie pe care o puteam lua, pentru ca din momentul in care am avut birou business-ul si-a luat literalmente zborul.
Am imbunatatit site-ul, am angajat colegi noi, designeri de interior, am invatat sa redactam contracte si sa tinem o evidenta contabila, intr-o perioada de zece ori mai scurta decat o faceam inainte.
Vorbesc despre "noi", pentru ca SpotOnDesign a insemnat dintotdeauna doua persoane, eu Luciana, ca un copil pe care l-am conceput impreuna, caruia i-am dat viata si pe care apoi l-am dat si la scoala ca sa fie mai destept. Soala a insemnat sa invatam sa facem contracte, facturi, sa stim ce e aia o gestiune si de ce e important un logo...
Se pare totusi ca un copil este o afacere mai simpla decat o firma de design interior, pentru ca aici vorbim nu numai despre o persoana, ci despre nenumarate persoane, oameni preocupati de frumos, care vor sa aiba case minunate si care sunt dispusi sa se lase pe mana noastra. Sa ai grija de client se aseamana foarte mult cu operatiunea de crestere a unui copil, cu toate fazele specifice. N-o sa dezvolt analogia, dar intelegeti despre ce e vorba...
Dupa ce am pus la punct biroul si am devenit cu adevarat o echipa, ne-am confruntat cu probleme noi si am inteles un milion de lucruri. Am inteles ca fiecare are dorintele si aspiratiile proprii de care trebuie sa tii seama atunci cand stai de vorba lejer sau cand discuti ore in sir detaliile minutioase ale unui proiect, ca mediul de lucru este foarte important pentru o persoana creativa, ca o ciocolata poate schimba starea de spirit a intregii echipe, si ca un coleg care zambeste desi mai greseste din cand in cand este infinit mai valoros decat unul extrem de capabil dar ursuz.
Am facut investitii, am dezvoltat departamente, am legat prietenii care probabil vor tine o viata, am pus la punct proceduri de lucru - pe scurt, am trait frumos si am facut SpotOnDesign sa creasca pentru a deveni cu adevarat o firma de amenajari interioare.
Si in ziua de azi, chiar dupa ce am terminat sute de proiecte, dupa zeci de sedinte foto la final de amenajare, dupa ce am cunoscut atatia si atatia clienti, ma impresioneaza denumirea asta. Mi se pare ca nu suna MARE fata de ceea ce suntem noi de fapt: cativa de oameni cu idei, fascinati de munca de creatie, interesati cu adevarat de nevoile clientului si (atat de) dornici sa primeasca la finalul amenajarii un "multumesc" din inima.
Adevarul este insa ca suntem o firma de amenajari interioare in forma maxima, cu idei nenumarate, cu oameni inspirati si mai ales cu entuziasm, la fel ca-n prima zi.
Istoria noastra continua, dar mie mi se pare ca suntem abia la inceput, desi au trecut atatia ani. Cautam noi metode sa crestem, sa ne dezvoltam, cu placere si curiozitate. Oare ce mai facem interesant azi ?

In fond, ne trezim in fiecare dimineata ca sa facem design interior si amenajari interioare...
Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.