Serviciile noastre

Intrebari frecvente - Design Interior

Ce inseamna servicii complete de amenajari interioare ?

Amenajarile de interior presupun mult mai multe detalii decat realizarea proiectului. Cumparaturile pe care trebuie sa le faci pentru designul interior al casei tale trebuie sa aiba o logica, sa urmeze un plan. Si sa fie la un pret cat mai convenabil. Noi iti oferim proiectul 3D cu cote tehnice, si ne ingrijim ca toate obiectele propuse in proiect sa-ti fie prezentate sub forma de oferta de la furnizorii nostri. Mai mult, prin intermediul sefului de santier, gestionam lucrarile de amenajare, supraveghem santierul si facem receptia materialelor. Serviciile complete de amenajari interioare te scutesc de toate grijile inerente acestui proces.

Ce inseamna servicii la cheie de amenajari interioare ?

Servicii la cheie de amenajari interioare inseamna acelasi lucru cu serviciile complete. Difera exprimarea.

Ce inseamna proiect 2D ?

Planurile locuintei tale vor fi "populate" cu canapele, paturi, fotolii, mese, scaune, televizoare, sanitare etc, vazute de sus. Scopul este acela de a determina asezarea acestora in incapere, ca sa se poata trece la urmatoarea etapa - proiectul 3D.

Ce inseamna proiect 3D ?

Pornind de la proiectul 2D, vom face randari pentru toate incaperile casei tale, folosind culorile si materialele pe care ti le doresti. Este ca un fel de calatorie in timp: vezi cum va arata locuinta ta cand amenajarea de interior se va fi terminat.

Ce inseamna randari ?

Imagini fotorealiste realizate cu ajutorul softurilor de modelare 3D, reprezentand designul interior al casei tale. Poze.

Cate modificari pot face ?

Cate trebuie. Insa un designer de interior priceput va sti sa se documenteze suficient de bine pentru a-ti propune de la inceput lucuri pe gustul tau. Iar noi ne pricepem!

Cat dureaza proiectul ?

In functie de suprafata, durata de realizare a proiectului variaza. De asemenea, numarul incaperilor care trebuie randate, complexitatea finisajelor alese, nivelul cerintelor tale - toate contribuie la durata de realizarea a proiectului. Aceasta nu e fixa, fiind vorba despre un proces de creatie. Dupa o intalnire preliminara, in care se stabilesc parametrii generali, vei primi un termen precis.

Cate intalniri vor fi ?

In functie de cerintele proiectului si ale santierului, vom face atate intalniri cate sunt necesare. Nici un detaliu nu va ramne nediscutat, analizat, catalogat si rezolvat.

Faceti masuratori la fata locului ?

Desigur, cu laser. Pe bune!

Cand se incheie proiectul ?

Proiectull se incheie in mod firesc cu sedinta foto. Atunci ne vom face micile retusuri finale. Si aducem si alte decoratiuni, care vor completa amenajarea de interior.
Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.