Categorii:
Serviciile noastre


Poze cu amenajari interioare pentru living

Duplex Domenii

Livingul beneficiaza de doua terase, ambele accesibile din living, iar cu ambele balcoane deschise se creeaza o ventilatie blanda...este o placere sa stai in fotoliu si sa citesti, sa lucrezi sau de ce nu, sa atipesti putin dupa o zi solicitanta.


Vila in Cotroceni

Un living foarte inalt ce beneficiaza de elemente de design pe inaltime: un candelabru cu prindere lunga, lamele din lemn pentru scara - spectaculoase prin dimensiune si finisaj, semineu modern cu lemne adevarate si o compozitie de tablouri irezistibila.


Apartament pe Calea 13 Septembrie

Startul amenajarii interioare a fost dat din zona de living, unde am definit un contrast puternic intre nuanta peretilor si mobilierul din MDF, sustinut de draperii si de storurile romane. Prin eliminarea mobilierului inutil, s-a creat spatiu.


Apartament in Cluj-Napoca

Livingul reprezinta calea de acces catre restul apartamentului. El este format din 3 zone: partea de living propriu-zis cu zona de TV, canapea si bibioteca de colt; zona de dining ce contine o masa de 8 persoane si zona TV si bucatarie in forma de U cu o zona de luat masa de tip bar. 


Casa Chiajna

Un living ca-n filmele americane! Mobilierul este executat integral la comanda, la fel canapeaua si sofaua, iar in spatiu au fost integrate si ascunse cu succes doua frigidere pentru colectia numeroasa de vinuri ale familiei.


Apartament in Pipera

Livingul cuprinde cu succes 3 zone, cu 3 functii: zona de tv, bucatarie si zona de dining. Mobilierul este executat integral la comanda conform cotelor din proiectul 3D. Am reusit sa reproducem in proiectul de design interior exact tapetul din aceasta imagine, ceea ce a ajutat foarte mult proprietarii in a-si imagina cum va arata amenajarea de interior finala.


Apartament Aurel Vlaicu

Living-ul este sufletul apartamentului, in acest caz un layout open space ce inglobeaza si bucataria si zona de dining. Trecerea intre zone este delicata, separarea facandu-se cu ajutorul corpurilor de iluminat si al functiilor mobilierului.
Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.