Categorii:
Serviciile noastre


Poze cu amenajari interioare pentru dining

Apartament in Cluj-Napoca

Secretul unui iluminat eficient este utilizarea atat a luminii directe cat si a celei indirecte. In cazul de fata le-am folosit pe ambele plus lumina naturala. Televizorul din dining este mascat de un panou glisant, care la nevoie gliseaza pentrua e crea o atrmosfera relaxanta. Pana la urma, amenajarea de interior a diningului trebuie sa aiba in centru functia principala a spatiului, aceea de luat masa.


Duplex Domenii

Living-ul se imparte in zona de zi si cea de dining. Pe peretele livingului, compozitia realizata din mobilier separa cele doua zone fara a rupe spatiul. Masa de dining cu 8 scaune este atent pozitionata, aproape de bucatarie si de terasa principala.


Apartament Aurel Vlaicu

Bucataria este optimizata la maximum - centrala, precum si restul electrocasnicelor fiind incorporate. Design-ul este liniar, curat cu usoara influente minimaliste. Fronturile superioare sunt realizate din mdf vopsit cu frezare tip maner pentru un aspect atipic.

Casa in Saftica

Cele 3 zone - dining, bucatarie si living se completeaza fara probleme iar traficul a fost gandit astfel incat sa nu incomodeze accesul in nici o zona. Folosirea tapetului cu motive naturale aduce natura la interior si incalzeste aceasta amenajare de interior. Toate elementele ce compun designul de interior sustin ideea de caldura si intimitate.


Apartament in Vitan

Livingul este impartit strategic in 3 zone : zona de zi, dining si bucatarie. Delimitarea s-a realizat atat prin culori, cat si prin finisaje. Mobilierul imbina un stil minimalist cu nenumarate functii (nu neaparat vizibile), ceea ce simplifica foarte mult designul acestui spatiu. Corpurile de iluminat spectaculoase complementeaza masa de dining alba, flancata de o servanta inalta.

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.