Categorii:
Serviciile noastre


Poze cu amenajari interioare pentru bucatarie

Vila in Cotroceni

Bucataria este dotata pentru cerintele unui bucatar pretentios, separarea sa fata de de living este realizata printr-un perete de sticla, pentru a nu izola vizual bucatarul de musafiri. Mobilierul are un design cu linii drepte si ascunde toate electrocasnicele necesare.


Apartament in Constanta

Bucataria este de dimensiuni medii cu forma patrata si integreaza un mobilier executat 100% la comanda. De remarcat placile de faianta 3D. chiuveta din compozit, manerele tip profil, precum si felul in care storul roman viu colorat intregeste conceptul de design interior.


Apartament in Cluj-Napoca

Bucataria este foarte spatioasa si contine multe accesorii premium cum: priza EVOline ce coboara din corpurile suspendate, sistemele de deschidere ale usilor, frigiderul dublu cu refrigerare speciala si iluminarea tip led montata sub corpurile suspendate. Trecerea catre zona de dining este asigurata de scaunele tapitate de langa zona inalta de luat masa.


Casa Chiajna

Stilul bucatariei este in ton cu livingul, clasic cu dotari moderne. Desi toate electrocasnicele sunt incorporate, spatiul ramane confortabil si linia mobilierului intacta. Bucataria comunica cu livingul prin doua usi batante din sticla sablata.


Apartament in Pipera

Bucataria, in tonuri vii contine o placare cu sticla, a carei grafica retro-aplicata tine rolul faiantei si leaga interesant corpurile superioare de partea de jos a bucatariei. Centrala termica a fost incorporata in mobilierul de pe partea stanga iar plita are numai doua ochiuri. Oare cine foloseste 4 ochiuri deodata ?


Apartament Aurel Vlaicu

Intreaga bucatarie este optimizata la maximum - centrala, precum si restul electrocasnicelor fiind incorporate. Design-ul este minimalist, curat. Fronturile superioare sunt realizate din mdf vopsit cu frezare tip maner pentru un aspect atipic si o manipulare facila.
Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.