Categorii:
Serviciile noastre


Poze cu amenajari interioare pentru hol

Duplex Domenii

Duplex cu foarte multe zone de trecere si spatii de depozitare pentru haine, pantofi, echipament sportiv, dar si elemente decorative care sa fie in armonie cu restul spatiilor. Holul nu face exceptie - am profitat in amenajarea lui de fiecare centimetru patrat pentru a degreva celelalte incaperi.


Apartament in Vitan

Avand in vedere ca holul este primul spatiu in care pasesti intr-un apartament, evident ca acest hol trebuia sa aiba ceva deosebit, asa ca am folosit un tapet cu trunchiuri de copaci care transforma un banal spatiu de trecere intr-o incapere placuta a apartamentului. Amenajarea de interior a apartamentului din VItan contine tapet in toate incaperile.


Vila in Cotroceni

Spatiul disponibil ne-a permis sa montam un dressing realizat la comanda pentru piesele de imbracaminte utilizate sezonier sau hainele pentru sport. Usile dulapului au fost realizate astfel incat sa faca un banal spatiu de trecere nu neaparat sa atraga atentia, dar sa continue fluent conceptul de design interior al casei.

Apartament Aurel Vlaicu

Am transformat un hol micut intr-un spatiu cu nenumarate spatii de depozitare, pastrand un rol estetic in acelasi timp. Lumina a reprezentat un plus pentru acest hol. Mobilierul este functional, discret.

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.