Categorii:
Serviciile noastre


Amenajari interioare in dormitorul matrimonial

Apartament Domenii

Dormitorul matrimonial este semi-mansardat, iar pe langa patul cu comoda gasim si o polita multifunctionala. Poti pune pe ea diverse maruntisuri sau poti lucra in liniste ca si cum ai fi la birou. In continuarea ei gasim o zona pentru machiaj cu propriul corp de iluminat.


Apartament in Cluj-Napoca

Initial dormitorul matrimonial trebuia sa aiba balcon si loc pentru fumat, insa proiectul 3D a fost conceput cu renuntarea la balcon si implicit marirea dormitorului, rezultand un spatiu mare si cu multa lumina naturala. Spatiul rezultat ne-a permis chiar sa adaugam o zona cu birou si bibilioteca.


Casa in Saftica

Dormitorul matrimonial este foarte luminos si detine un dressing spectaculos in care poti intra la propriu. Tablia patului, realizata la comanda impreuna cu patul, este de mari dimensiuni si lucrul acesta da camerei un aer de spatiu si de eleganta.


Casa Chiajna

Un dormitor de vis compus din : pat la comanda, draperii si perdelele, noptiere diferite intre ele, tapetul, compozitia de tablouri de pe perete si aerul electic ce domina in aceasta incapere. Totul a fost gandit pentru a asigura confortul locatarilor.


Apartament in Vitan

Dormitorul de dimensiuni nu foarte mari cu eterna lei problema a spatiilor de depozitare a devenit mai mare in acest apartament, pentru ca am grupat in dressingul de mari dimensiuni toate elementele voluminoase, si am lasat la vedere numai piesele care nu ocupa spatiu, dar care dau aspectul unitar acestei amenajari de interior.


Apartament Aurel Vlaicu

Tablia patului este sustinuta estetic de un tapet cu tematica naturala avand un efect vizual calmant. Spatiile de depozitare sunt generoase, numeroase, dar mai ales atent gandite in asa fel incat camera sa se pastreze ordonata si spatioasa.

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.