Categorii:
Serviciile noastre


Poze amenajari interioare pentru dormitor copii

Apartament in Cluj-Napoca

Dormitorul baiatului este compus din balcon, baie si camera propriu-zisa. Totul s-a dorit personalizat: de la pat si dressing, pana si peretii custom made. Ne-am jucat foarte mult cu lumina directa, indirecta si lumina naturala.


Casa in Saftica

Proprietarul acestei camere are un vis: sa devina aviator. Am preluat imediat tematica camerei si am printat pe usile dressingului o imagine inspirationala cu avionul preferat al pustiului. Pe langa ergonomia atent gandita in jurul perechii birou-pat, am dat o atentie deosebita spatiului liber ramas, astfel incat avionul sa nu para inghesuit, dimpotriva.


Apartament in Cluj-Napoca

Dormitorul acestei fetitte este unul cu adevarat special. La intrare te intampina usa din sticla opaca, iar primul pas il faci intr-o lume ca-n povesti, evident roz. Patul realizat la comanda, cu baldachin, si corpurile de iluminat atent alese transmit atentie la detalii si fac povestea sa devina realitate.


Apartament Calea 13 Septembrie

Amenajarea de interior a acestui dormitor a presupus un exercitiu de imaginatie din partea proprietarilor, astfel incat sa poata vizualiza incaperea la dimensiunea ei reala, si nu asa cum era la inceputul proiectului, formata din doua camere mai mici.


Casa Chiajna

Dormitorul baiatului este functional, spatios, avand nenumarate spatii de depozitare, birou pentru teme si, de ce nu, un televizor la care, din cand in cand va avea voie sa conecteze un Playstation sau un DVD player.

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.