Categorii:
Serviciile noastre


Poze cu amenajari interioare pentru baie

Duplex Domenii

O idee geniala a fost separarea baii copiilor fata de cea a parintilor. Spatiul nu este deloc inghesuit si in acelasi timp ii responsabilizeaza pe cei mici. Am folosit doar materiale de foarte buna calitate impreuna cu un mobilier ce imita finisajul de lemn.


Apartament in Cluj-Napoca

Baia matrimoniala va fi folosita si de fetita. Amenajare interioara cu influente eclectice, moderne, cu puternice accente feminine, aceasta baie impune o anumita stare de spirit: deschiderea la frumos si atentie la detalii. Spatiul mare a permis instalarea unui corp de mobilier de mari dimensiuni pentru sustinerea lavoarelor, cu suficient spatiu ramas pentru trecere.


Apartament pe Calea 13 Septembrie

Baia este foarte eleganta, efect obtinut prin cele cateva finisaje cheie si completat de mobilierul de foarte buna calitate si sanitarele aspectuoase. Desi este o baie mica, este placut sa pasesti in ea. Faianta retro ne duce cu gandul la anii 20'-30'. Amenajarea acestei bai a presupus calcule atente, fiecare placa de faianta fiind montata conform unei scheme prestabilite. Spatiul nu permitea altfel...


Vila in Cotroceni

In aceasta baie matrimoniala am instalat doua lavoare vanity sustinute de un blat din compozit. Compozitia din aceasta amenajare de interior a baii induce energie si varietate, iar petele de culoare adauga accentele necesare.


Casa in Saftica

Baia matrimoniala este tapetata integral cu tapet rezistent la apa. In zona cazii am placat cu sticla, iar mobilierul este integral din mdf. Spatiul ne-a permis instalarea unui bideu, evident ales din aceeasi gama cu toaleta.

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.