Testimoniale

"... am dorit o casa frumoasa si luminoasa, cu un living frumos in care sa ne putem invita prietenii, si spatiu suficient pentru cei 3 copii ai nostri. Proiectul propus ne-a placut din prima, iar pentru camerele mele sunt laudata de toate prietenele, de ce sa nu recunosc... Sunt foarte multumita ca am apelat la specialisti, merita din plin !"
Monica
proprietar si mama a 3 copii
vezi proiectul ei
"... apartamentul meu era un dezastru, intunecos si cu o baie minuscula si cam mucegaita. Cand am vazut prima oara proiectul, nu mi-a venit sa cred ca va fi posibil sa inghesuim atatea lucruri acolo, dar, aproape magic, a incaput toata mobila exact ca in proiect, au incaput toate cartile mele si acum dormitorul este ordonat si curat. Se pare ca orice e posibil atunci cand ai un plan bun."
Cristi
proprietar al unui superb apartament
vezi proiectul lui
"... calatoresc mult, stau intr-o multime de hoteluri. Casa mea ar fi trebuit sa fie suma tuturor locurilor care mi-au placut. Admir proiectul terminat si pot spune ca e mai mult decat o casa, este o calatorie pe care o fac zilnic. Pe deasupra, sunt indragostita de draperiile mele !."
Dana
proprietar a unei case foarte chic
vezi proiectul ei

Prezentarea SpotOnDesign

Creatia de nou si de frumos este menirea noastra.

SpotOnDesign este firma noastra de design interior, o afacere in familie pe care am creat-o, am dezvoltat-o si am sustinut-o cu succes de aproape 10 ani.
Cand vorbim despre design interior, creatia este cel mai frumos lucru. Totodata, fiecare detaliiu este un proiect de amenajari interioare in sine. Telul este perfectiunea.

Stim ce inseamna sa muncesti pana la 3 dimineata ca sa alegi un singur model de tapet, poate, si stim de asemenea sa gasim ceea ce clientul isi doreste, mai ales atunci cand nici el nu-si da seama ce vrea cu adevarat.

Ne mandrim ca fiecare proiect terminat este unul perfect. Se lucreaza cu atentie extrema la toate detaliile. Partea de proiectare 3D este minutioasa, cere viziune si cunoasterea la perfectie a programelor de proiectare, insa si mai migaloasa este partea de executie - fiecare perete trebuie sa fie perfect plan, fiecare plinta trebuie aplicata milimetric, fiecare corp de mobilier trebuie sa fie impecabil. Cine admira proiectele noastre admira de fapt munca noastra - orice poza pe care o facem este o prezentare in sine pentru firma noastra de design interior.
Ne mandrim si cu sistemul de achizitii (la cheie), care permite clientului luxul de a alege, de a comanda si - la final - de a admira rezultatul final. Ne stau alaturi furnizorii nostri, alesi pe spranceana si dedicati meseriei, la fel ca noi.

Suna acum:
0745.622.840


Echipa noastra:

Luciana Georgescu

Chief Designer
floricica ''fortoasa'' :)

0745.622.840

Cristina

Manager achizitii
never wrong

Bianca

Arhitect de interior
time 4 design


Daniel Serbu

Webmaster
relax addict

Ce va oferim:

01
Garantie pentru toate operatiunile: proiectare 3D, achizitiile decoratiunilor, executie. Garantam atat calitatea lucrarilor cat si termenele de executie.
02
Proiectare cu implicarea permanenta a clientului. Propunerile noastre sunt discutate permanent si luam deciziile impreuna. Astfel, ne asiguram ca avem clienti 100% multumiti !
03
Comunicare continua pe perioada desfasurarii lucrarilor. Iti stam la dispozitie pe toata perioada colaborarii, ca sa iei decizii in cunostinta de cauza. Vom discuta si vom analiza in detaliu fiecare nelamurire pe care o ai.