Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament superb in TITAN

Proiectul de amenajare interioara a apartamentului din cartierul Titan straluceste pur si simplu, atat pentru ca are niste ferestre ample, dar si pentru ca toate piesele de mobilier, corpurile de iluminat, decoratiunile sunt imbinate perfect, ca intr-un dans sportiv executat de o pereche sincronizata impecabil. Mobila este executata la comanda, pentru a se potrivi perfect cu spatiul, si pentru a satisface preferintele foarte precise formulate de proprietar.

Poze finale

Un apartament cochet, mai spatios decat te-ai astepta pentru ca dormitorul este intr-adevar foarte mare, pus in valoare de proiectul de design interior si de mobilierul executat la comanda.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape.


Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential din Titan, are aproximativ 90 mp si este compartimentat foarte interesant, cu doua spatii ample servind drept living/bucatarie si dormitor.
Apartamentul a fost preluat cu parchet, ferestre, usi. S-au refacut toate placajele cu gresie si faianta, insa nu s-a recompartimentat spatiul. Mobila executata la comanda respecta rigorile spatiului si cerintele proprietarului.
Mobilierul este executat in marea majoritate din mdf vopsit, cu o executie extrem de ingrijita. Noi producem si mobila la comanda din proiectele noastre, asa ca toate detaliile sunt executate si inspectate foarte atent.

Inainte si dupa amenajare

O centrala termica prea vizibila s-a ascuns in mobilierul de bucatarie, un living gol a devenit zona de zi, zona de luat masa si spatiu pentru jocuri impreuna cu amicii, iar un dormitor intimidant prin dimensiuni a devenit spatiu de odihna, dressing si birou, fara ca aceste functii sa se suprapuna sau sa necesite pereti despartitori.


Desi nu exista o separare fizica intre cele doua zone, livingul si bucataria (cu zona de luat masa) sunt delimitate clar, ceea ce da senzatia de spatiu. S-a optat pentru bucataria deschisa pentru ca nu se gateste des, si pentru ca avantajul pastrarii conceptului open space a surclasat problema mirosurilor.
In living, evident ca elementul central este canapeaua in L, generoasa ca dimensiuni si executata la comanda. Fotoliul foarte confortabil (a fost testat indelung inainte de achizitie), si masuta de cafea intregesc ansamblul.
Dam o atentie deosebita imbinarilor, feroneriei si diferitelor sisteme care fac mobilierul la comanda sa fie rezistent si aspectuos. Masuta de cafea are niste sisteme de ridicare fragmentata a tabliei, ceea ce permite luarea mesei in conditii decente, fara sa fie nevoie sa instalam o masa inalta in fata canapelei.

Am urmarit inca de la inceput pastrarea senzatiei de spatiu, de lumina, de deschidere. Atat in living, cat si in bucataria open-space, dar si in dormitorul extrem de spatios, am inclus elemente nu numai aspectuoase, cat si practice. Multe dintre zonele cheie au fost sustinute prin retroiluminare perimetrala sau cu difuzie a luminii, iar punctele de interes au fost punctate cu pete de culoare plasate strategic.
Este interesant de urmarit felul in care spatiul s-a schimbat si a prins viata prin amenajare. Tocmai de aceea v-am pregatit cateva poze in galeria foto "Inainte si dupa amanejare".

Bucataria, desi deschisa, este perfect utilata pentru o utilizare intensa, cu toate electrocasnicele necesare si, bineinteles, o hota foarte puternica pentru a elimina mirosul de mancare gatita. Proiectul integreaza perfect designul bucatariei executate integral la comanda cu amenajarea intregului apartament, incluzand o zona de socializare la barul-insula ce separa livingul de bucatarie.
Dormitorul este o bijuterie amenajata atent, cu un birou pentru sarcinile urgente, si cu un sistem de retroiluminare perimetrala cu telecomanda care permite schimbarea culorilor, reglarea intensitatii luminii si are functie "sleep".
In amenajarea interioara a unui apartament trebuie sa primeze spatiul si functionalitatea. Desi suprafetele nu pot concura cu cele ale caselor, un trafic interior bine gandit si o ergonomie a utilizariii spatiilor de depozitare, combinate cu un proiect orientat inca de la inceput spre maximizarea confortului locatarilor fac si din cele mai mici apartamente adevarate palate intime, personale, primitoare.
In cazul apartamentului din Titan, suprafata relativ mare combinata cu nevoile reduse de spatiu ale unicului proprietar au dat aripi proiectului. Ne-am jucat cu mobila la comanda, am jonglat cu noutatile tehnologice in materie de iluminat ambiental rezidential, am suprapus texturi si am separat zone, totul pentru ca experienta zilnica a locuirii aici sa fie una deosebita.
Si aici, ca dealtfel in toate proiectele noastre, am pus pe primul loc clientul, ceea ce inseamna ca acest apartament este unic, desenat si amenajat pentru proprietarul lui si numai pentru el. Poate ca nu toate culorile iti sunt pe plac, si poate ca ai vedea diferit mobilierul, insa pentru proiectul tau putem incepe oricand o discutie care sa te aiba pe tine in prim plan!

Primul pas e cel mai important: contacteaza un designer :)


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.