Publicatii:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.Personal Shopper:

Un nou serviciu !

Achizitionarea tuturor obiectelor necesare casei tale.

Acest serviciu Include:

* chestionarul preliminar

* cumpararea obiectelor si a decoratiunilor

* decorarea casei cu noile achizitii


Contacteaza-ne !

Aparitii SpotOnDesign in revistele de design

Incercam sa aratam cat mai multor oameni ce inseamna designul de interior, cata munca sta in spatele unui proiect de amenajare de interior, si totodata cata bucurie ne face sa vedem o amenajare la cheie a unei case dusa cu bine la sfarsit, cu achizitiile terminate si executia facuta ca la carte. Iata catea dintre proiectele noastre pe care le-am trimis spre publicare revistelor de design interior din Romania, in ordine invers cronologica. Enjoy !

Casa LUX - iunie 2017

Un proiect amplu care a vizat nu doar faceliftul acestui apartament pe două niveluri, ci și intervenții arhitectonice elaborate a fost coordonat cu măiestrie atât de proprietari, cât și de echipa de profesioniști de la SpotOnDesign.


Designul de interior este ca un puzzle. Când toate piesele sunt de calitate, ele se îmbină perfect. Clientul nu trebuie să se streseze cu combinarea pieselor, de asta ne ocupăm noi.
Scara interioară este un element extrem de important în scenografia actuală a căminului, fiind un melanj de naturalețe și geometrii moderne.
Noptierele și patul sunt realizate pe comandă. În cazul noptierelor, proprietara a venit cu sugestia ca acestea să aibă încorporate și mascate prizele, astfel încât cablurile să nu fie lăsate la vedere.

Casa Mea - ianuarie 2018

Pereţi complet coloraţi, ce surprind la tot pasul, zone acoperite cu tapet decorativ, tablouri motivaţionale şi abstracte, decoraţiuni vesele marca Zazui, toate îmbinate armonios într-o amenajare în stil modern, cu ceva influenţe scandinave.


Casa Mea - septembrie 2016

Stilul rustic, ca mai toate stilurile, s-a reinventat şi încântă din nou clienţii zi de zi cu farmecul lui, pus în valoare de arhitecţii şi designerii de interior. Alegerea unei astfel de amenajări dă dovadă de îndrăzneală, creativitate și originalitate.


Petele de culoare se pot regăsi la feţele de masă sau la ştergarele decorative. Florile de câmp din vasele de lut pot aduce nota de prospeţime şi cu- loare de care are nevoie o bucătărie rustică.
O masă din lemn masiv, cu multe scaune, fiecare diferit de celălalt, poate constitui elementul central al acestui spaţiu. În același timp, în centrul bucătăriei, puteți realiza o insulă care să cuprindă toate utilitățile, iar pe margine să amplasați doar dulapuri și rafturi.
Pardoseala poate fi din ceramică în nuanţe pământii sau chiar roşiatice. Pentru a crea impresia de autenticitate, puteţi apela la o pardoseală din duşumea.

Casa Mea - martie 2016

În amenajarea casei, baia este mai importantă decât te-ai gândi. Este un spaţiu intim şi totodată o zonă de relaxare, motiv pentru care trebuie să fie puternic conectată la valorile utilizatorului. Personalitatea băii este, aşadar, o reflexie a preferinţelor proprietarului.


Totul pentru un duş confortabil! Walk-in shower-ul conţine baterie cu termostat, gresie mozaicată şi două spaţii încastrate în zid pentru depozitarea cosmeticelor.
Aici, faianţa neutră este secondată de inserţiile de mozaic, iar combinaţia emană echilibru şi calm. Peretele susţine un dulap cu oglinzi situat deasupra nişei, practic şi estetic.
Depozitările din baie nu trebuie să fie neapărat ascunse, însă o condiţie este ca prosoapele şi alte obiecte sensibile la umezeală să fie aşezate în locuri închise, pentru a le menţine uscate.

Casa Mea: spatii depozitare - 2016

Spaţiile de depozitare din baie sunt un punct extrem de delicat în amenajarea interioară a unei case. De aceea, este bine ca baia să primească o atenţie specială în procesul de proiectare.


În băile pe care le amenajăm folosim rezervoare încastrate în perete şi vase de wc (respectiv bidee) suspendate.
Aceste nişe sau dulăpioare pot include una sau chiar două prize pentru aparatele de îngrijire personală care au nevoie de curent electric.
Dacă spaţiul permite, montăm deasupra rezervorului un dulăpior cu uşi, în care păstrăm prosoapele de schimb, cosmeticele şi celelalte lucruri necesare unei băi cochete. Pe cât posibil, dulapurile sunt la acelaşi nivel cu nişa rezervorului, pentru o linie cât mai curată.

Casa Mea - ianuarie 2016

Dacă punem la un loc o mulţime de gânduri pozitive şi optimiste, un nou cartier rezidenţial chic, situat în zona Aviaţiei, şi un proiect de design interior îndrăzneţ, obţinem amenajarea din imagini.


Amenajarea în stil modern a pornit de la tapet, care trebuia neapărat să fie expresiv şi intens, aşa că întreg conceptul de design s-a dezvoltat în jurul acestui element
Din prima clipă, atenţia cade pe tapetul colorat, cu motive vegetale, care îmbracă o mare parte din pereţii livingului
şi creează cadrul pentru celelalte elemente ale amenajării.
În dormitor, piesa de rezistenţă este patul cu tăblie înaltă, tapiţat complet cu material textil. Tăblia este susţinută estetic de un tapet cu tematică naturală,
la fel ca în living.

Casa Mea - mai 2015

Spaţiul modern, minimalist, cu linii simple şi „curate”, reflectă într-o foarte mare măsură preferinţele, visurile şi stilul de viaţă ale celui care-l ocupă. Încăperile aerisite, neaglomerate cu mobilier, au soluţii de depozitare practice şi sisteme electronice inteligente.


Dormitorul neobişnuit de mare a fost organizat în două zone: una de odihnă şi una destinată lucrului (prevăzută cu birou, laptop, veioză etc.), care nu afectează în niciun fel funcţia principală a încăperii, aceea de dormit.
Pentru concept și pentru întreaga amenajare interioară este responsabilă echipa SpotOnDesign, recomandată cu căldură proprietarului de niște cunoștințe.
Pentru că sistemul nostru de lucru impune un contact permanent cu beneficiarii, aceştia sunt mereu implicaţi în proiecte, bineînţeles în măsura în care doresc şi au timp.

Casa Mea - noiembrie 2015

Au pornit de la ideea de a împrospăta imaginea băii principale, dar, pe parcurs, au ajuns să renoveze complet apartamentul. S-au implicat efectiv în proiect pentru că au ştiut ce vor, fapt care a contribuit foarte mult la tuşa personală a ambientului, evidentă la tot pasul.


Zona de zi este spaţioasă, luminoasă şi caldă, drept pentru care pe proprietari îi găsim aici în cea mai mare parte a timpului pe care-l petrec acasă.
Poziţionarea corpului
de iluminat deasupra mesei a fost calculată la milimetru, deoarece mai sus, pe perete, există un dulap încastrat ale cărui uşi se deschid exact în dreptul firului de electricitate.
Parchetul din living şi dormitoare a fost păstrat, iar pentru holuri şi bucătărie a fost achiziţionat un parchet asemănător, care, prinraşchetare şi băiţuire, a ajuns la nuanţa dorită.

Casa Mea - martie 2015

Lumina naturala patrunde in incapere in functie de felul in care sunt orientate ferestrele fata de soare. In trecut erau create interioare unde lumina naturala era exclusa cu desavarsire, din dorinta de a controla la modul absolut iluminarea. Ei bine, nu mai este cazul sa ganditi asa.


Putem sa ne jucam cu lumina artificiala, sa o directionam, s-o coloram si sa-i stabilim intensitatea dupa cum ne cere spatiul, cu ajutorul corpurilor de iluminat. Dar ce facem cu lumina naturala?
Felul in care sunt percepute culorile, formele, felul in care sunt proiectate umbrele, intreaga atmosfera a unei incaperi sunt determinate de tipul luminii folosite.
Culorile trebuie sa fie in ton cu personalitatea voastra: puteti alege absolut orice culoare va place, puteti vopsi intregul apartament in negru, alb sau violet, daca asta va face fericiti.

Ideal Decor - februarie 2015

Arhitectura deosebita a acestei vile atrage atentia din prima clipa. De aceea, designul interiorului nu putea fi decat unul de lux, cuprinzand toate aspectele amenajarii interioare: finisajele, mobilierul, corpurile de iluminat, decoratiunile. Rezultatul este unul impresionant, pe masura proprietarilor.


Livingul functioneaza ca un centru de echilibru pentru intreaga casa, inalt, spatios, caracterizat de spatii vitrate ample, suprafete continue, uniforme, si deschidere catre toate zonele casei
Semineul da caldura, nu numai termic, ci si cu un impact psihologic puternic. Axele verticale sunt subliniate de mozaicurile ce imbraca cosul de fum si stalpul de la intrare, fiind contrabalansate de orizontalitatea vizibila a celor doua etaje.
Semineul da caldura, nu numai termic, ci si cu un impact psihologic puternic. Axele verticale sunt subliniate de mozaicurile ce imbraca cosul de fum si stalpul de la intrare, fiind contrabalansate de orizontalitatea vizibila a celor doua etaje.

Casa si Gradina - martie 2014

Piesele de mobilier recondiționate pot fi folosite într-o amenajare, dar trebuie să fie exact așa: re-con-di-țio-na-te. Nu dau bine corpuri cărora le cad ușile, care au balamale ce scârțâie îngrozitor, cu vopseaua scorojită până-ntr-acolo încât trebuie aspirat în jur.


Revista Casa si Gradina - martie 2014. Articolul "Elemente vechi intr-o casa noua" este semnat de studioul de design SpotOnDesign.
Piesele de mobilier recondiționate pot fi folosite într-o amenajare, dar trebuie să fie exact așa: re-con-di-țio-na-te. O piesă veche poate să-și păstreze finisajele așa cum erau ele original sau poate fi revopsită, reutilată, astfel încât să primească un suflu nou.
Piesele de mobilier recondiționate pot fi folosite într-o amenajare, dar trebuie să fie exact așa: re-con-di-țio-na-te. O piesă veche poate să-și păstreze finisajele așa cum erau ele original sau poate fi revopsită, reutilată, astfel încât să primească un suflu nou.

Domus - iulie-august 2014

Apartamentul din imagini este dispus pe două etaje şi are suprafaţa totală de aproximativ 300 de metri pătraţi. Lumina naturală pătrunde nestingherită atât prin ferestrele imense, cât şi prin nenumăratele luminatoare. Soarele este la el acasă!


Aceasta locuinţă este o bijuterie din toate punctele de vedere, mare şi luminoasă, cu multe terase şi camere largi, generoase.
Un punct de atracţie îl reprezintă scara interioară, cu placaje mari, din sticlă, şi un citat inspiraţional amplasat pe perete.
Bucătăria are un tavan în plan puternic înclinat, ce subliniază efectul de spaţiu şi înălţime. Este cea mai înaltă încăpere a casei şi conţine, pe lângă zona de gătit utilată perfect, conform solicitărilor bucătarului familiei (tati), un frigider pentru vinuri şi o zonă de luat masa cu scaune înalte, de bar.

Domus - iunie 2014

Copiii cresc repede, de aceea, împreună cu ei, trebuie „să crească” şi mobila din cameră. Altfel spus, designul mobilierului trebuie să poată fi adaptat în funcţie de interesele, pasiunile şi jocurile celor mici, care sunt într-o continuă schimbare.


Pentru camera unui copil este nevoie de un pat confortabil, o zona de joaca, o masa unde sa deseneze sau coloreze, un spatiu pentru cartile de povesti 
si o zona functionala, cu dulapuri sau comode pentru hainute.
Zona de studiu este esentiala. Masa de lucru trebuie sa fie suficient de spatioasa pentru a incapea toate rechizitele. Poti utiliza şi fototapet. Este insa foarte important sa alegi tema impreuna cu destinatarul camerei.
Designul interior al apartamentului a fost dictat de felul in care a fost proiectat livingul. Prin eliminarea mobilierului inutil, s-a creat spatiu.

Domus - mai 2014

Amenajarea de interior a acestui apartament a presupus in mod inedit un exercitiu de imaginatie din partea proprietarilor, astfel incat sa poata vizualiza incaperile la dimensiunea lor reala, si nu asa cum pareau in momentul in care am inceput proiectul : mici, neincapatoare, sufocate de zecile de lucruri care se aduna peste tot intr-o casa unde creste un copil.

Designul interior al apartamentului a fost dictat de felul in care a fost proiectat livingul. Prin eliminarea mobilierului inutil, s-a creat spatiu.
Atentia la detalii face diferenta. Amenajarea interioara a apartamentului exceleaza prin juxtapunerea texturilor interesante si a culorilor contrastante in mod placut.
Decoratiunile interioare atent alese integreaza in povestea apartamentului fiecare coltisor. Textilul canapelei si cel al draperiilor se complementeaza cromatic, iar albastrul peretelui formeaza fundalul perfect pentru compozitie.

Domus - aprilie 2014

Apartamentul pe care l-am amenajat pe B-dul Basarabia are acel aer de ingrijit, de atentie la detalii si minutiozitate pe care o simti la fiecare imbinare, la fiecare rama de fereastra si toc de usa. Acest sentiment provine nu numai din amenajarea de interior, ca de obicei pendanta si extrem de rafinata, dar si din constructia cladirii, din felul in care au fost montate foile de rigips, si din proportiile incaperilor.

Pentru a gasi combinatia optima pentru acest perete al livingului, ne-am jucat cu placajele din spatele tv-ului, pastrand forma mobilierului de sub tv. Acesta este simplu si practic, cu un appeal estetic foarte potrivit cu cadrul general.
Aceeasi amplasare a mobilierului si a tv-ului, fara placare in spate. Conceptul de design interior al livingului presupune mobilier contemporan si decorare aerisita, lejera.
Desi spatiul nu este mare, am gasit loc pentru un dinig confortabil pentru 6 persoane, cu o servanta generoasa plasata pe peretele apropiat, mobilierul la comanda incluzand si corpuri suspendate a caror inaltime a fost compensata de linia corpurilor de iluminat chic de deasupra mesei.

Domus - februarie 2014

Totul a plecat de la decizia proprietarului de a renunţa la una dintre cele patru camere ale apartamentului pentru a transforma bucătăria şi camera adiacentă într-un open space.

Un raft montat pe perete poate fi multifunctional. Pe lângă rolul clasic, de spaţiu de depozitare, il poti folosi pentru a sparge monotonia unui perete gol, pe post de panou decorativ, asemenea unui tablou.
Sticla este un finisaj practic, de calitate, usor de intretinut si cu aspect elegant, potrivit într-un decor minimalist.
Un corp de mobilier generos, amplasat pe tot peretele, este foarte practic într-un living cu suprafata redusa, comprimând toate zonele de depozitare si expunere într-una singura.

Casa si Gradina - ianuarie/februarie 2014

În inima oraşului, într-o clădire cu un istoric de mai bine de un secol, pe fosta stradă Regală a Bucureştiului vechi, Biomediterraneo îţi oferă o experienţă culinară inedită.

Am incercat să pastram cat mai multe finisaje preexistente si elemente decorative originale, care se potrivesc de minune aici.
Proiectul a fost realizat de Luciana Georgescu iar implementarea s-a făcut de echipa SpotOnDesign.
Pardoseala originala a fost pastrata si vopsita. Acest lucru sporeste autenticitatea spatiului.

Domus - decembrie 2013/ianuarie 2014

O amenajare în care toate au mers ca pe roate, mai ales pentru că proprietarii au intervenit foarte putin, lăsând libertate de creaţie designerului Luciana Georgescu, cu rezultate într-adevăr spectaculoase.

Desi în momentul achizitionarii locuinta era complet finisata, au demarat o redecorare totala, care a implicat inlocuirea parchetului si a placilor ceramice.
Corpurile de iuminat de deasupra mesei de dining sunt elementele de impact ale acestei zone. ele oferă lumina difuza, relaxanta si se remarca prin detaliile de design.
Tapetul, prezent în toate incaperile, introduce texturi si accente sidefate, menite să completeze decorul.

Domus - noiembrie 2013

Un cămin primitor şi luminos: proprietarii şi-au dorit foarte mult o casă cu un singur nivel. Ca atare, locuinţa lor are doar parter, cu un layout care permite spaţii largi, deschise, generoase, un trafic lejer şi multă lumină naturală.

In ambele bai s-a folosit tapet impermeabil, special pentru un astfel de spatiu.
Toate caloriferele din casa au fost mascate cu masti confectionate la comanda de atelierul SpotOnDesign.
Casa a fost preluata de SpotOnDesign in faza de constructie la rosu, toate finisajele fiind realizate la cheie de echipa de executie proprie a studioului.

Domus - octombrie 2013

Un spaţiu practic, o atmosferă fresh: cei de la SpotOnDesign s-au ocupat de amenajarea acestui apartament pentru a-l transforma într-un cămin adecvat stilului şi nevoilor tinerilor proprietari. Decorul coerent, semnat de Luciana Georgescu, vorbeşte despre ei.

Tapetul este de fapt un colaj realizat pe vopseaua lavabila, avand la baza un autocolant pe care s-au imprimat mesteceni.
În living, s-a optat pentru o canapea dehusabila, executata la comanda, accesorizata cu perne decorative „Feel Good Pillows”, realizate de cei de la SpotOnDesign.
In dormitorul matrimonial s-au pastrat numai obiectele esentiale: patul, o comoda, o noptiera si corpul pentru tv.

Domus Util - octombrie 2013

Cum amenajam o baie moderna: daca totul in jurul tau arata excelent, miroase bine si lumina este confortabila, mobilierul si accesoriile luxoase, daca totul functioneaza perfect fara consum mare de apa, atunci te afli intr-o sala de baie moderna.

In baie se pune accentul pe spatiu, confort, placere si functionalitate.
Pentru a se integra in decorul baii, radiatorul poate fi decorativ, iar prosoapele pot fi alese pentru a complementa cromatica baii.
Bateriile, placile ceramice, cada de dus - toate trebuie alese pentru a se imbina armonios.

Domus - septembrie 2013

Amenajare în patru cuvinte: tinereţe, vitalitate, prospeţime, noutate. Proprietarii, tineri căsătoriţi, au decis că le trebuie o casă nouă. Reamenajarea apartamentului pe care îl aveau deja era soluţia cea mai la îndemână, aşa că au apelat la cei de la SpotOnDesign.

Proprietarii au ales foarte repede culorile pentru canapea, storuri si chiar pentru modelul faiantei din baie.
În living, am plasat un calorifer în spatele unui corp de mobilier, ascuns de o grila, pentru
a nu fi vizibil, dar în acelasi timp pentru a-si pastra funtia de incalzire a spatiului.
De la finisajul pereţilor si calitatea mobilierului realizat la comanda pana la felul în care a fost tratat parchetul, totul sugereaza un produs high-end.

Domus - septembrie 2012

Faptul că tânăra proprietară a acestui apartament este îndrăgostită de mare, plajă, muzică, mâncare mediteraneană și destinaţii exotice le-a oferit celor de la SpotOnDesign nu numai un punct de plecare, ci și surse clare de inspiraţie pentru amenajare.

Chiar daca au avut de decorat un apartament de bloc, ceea ce inseamna ca s-au confruntat cu limitele impuse de suprafata, cei de la SpotOnDesign au reusit sa imprime aerul marin, exotic, pe care il urmareau.
Zona de zi se remarca prin multe elemente originale. Atentia iti este atrasa de tablia supradimensionata a canapelei, ce imbraca unul dintre peretii camerei.
Parchetul deja existent a fost raschetat si albit, iar mobilierul a fost personalizat prin colantare, prin aplicare de tapet sau prin vopsire, cum s-a intamplat cu noptierele si candelabrul din living.

Ideal Decor - vara 2012

Proprietara acestui apartament cochet este o mare iubitoare a muntelui; era firesc, asadar, ca amenajarea locuintei, realizata de designerul Luciana Georgescu, sa poarte amprenta pasiunii sale.

Proprietara si-a dorit multe spatii de depozitare si un ambient care s-o faca sa simta muntele aproape.
Designerul de interior Luciana Georgescu a utilizat culori de pamant (bejuri, marouri), dar si portocaliu si mult verde.
Patul este incadrat de doua noptiere verzi, din mdf vopsit. De remarcat tapetul cu aer vintage, usor patinat.

Bineinteles, pe masura ce se finalizeaza proiectele aflate in curs de amenajare, vom face poze si le vom publica in revistele de design interior, ceea ce inseamna ca vom reveni cu update-uri pe aceasta pagina.
Promisiunea este ferma: vor fi si mai si, mai complexe si mai elaborate, pe masura ce devenim tot mai buni ! Stay tuned !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.