Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartamentul familiei STOIOVICI

Cei doi soti ce compun familia Stoiovici sunt, putin fie spus, doi oameni veseli, care se iubesc si care-si doresc o casa a lor, in care sa convietuiasca, sa viseze, sa creeze si, de ce nu, sa savureze din cand in cand un pahar de vin bun. Asta am inteles inca de la prima intalnire, cand am stat de vorba in apartamentul pe care abia il cumparasera, plin de faianta veche si moloz.
Proiectul trebuia sa fie tineresc, viu, modern, simplu, si, mai ales, practic. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa transform in realitate exact aceste trasaturi, si se vede si in pozele de mai jos, poze pe care le-am facut la terminarea lucrarilor de amenajare.

Poze finale

Nu-ti vine sa crezi, cand intri in acest apartament, ca te afli intr-un bloc vechi. Am reparat toti peretii, am pus parchet si am decorat fiecare coltisor, astfel incat totul sa arate nemaipomenit de fresh !

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Bucataria este luminoasa si suficient de mare, gratie extinderii in balcon. Mobila la comanda incorporeaza toate electrocasnicele.
Usile glisante sunt din sticla sablata securizata. Simplitatea liniilor amplifica spatiul.
Acesta nu este tapet, ci autocolant special, printat si aplicat pe lavabil. Efectul textului negru pe fond alb este puternic, inspirational.

Inainte si dupa amenajare

Apartamentul a fost amenajat integral, proiectul prevazand renovarea tuturor suprafetelor, pentru a pregati terenul pentru mobila la comanda si pentru decoratiunile pe care le-am ales pentru proprietari.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Bucataria a suferit o transformare spectaculoasa, de la un spatiu ingradit cu faianta si un 'bar', la o bucatarie luminoasa, decorata cu materiale moderne, colorata si vesela.
De ce sa folosesti faianta cand exista ataea materiale alternative atat de frumoase si rezistente ?
Linia centrala a corpurilor de iluminat creeaza o axa luminoasa fata de care este organizata toata bucataria.

In living, canapeaua a fost realizata la comanda, dehusabila, iar pernele decorative "Feel Good Pillows" realizate de noi, SpotOnDesign, sunt de vanzare online pe www.homestyler.ro.
Am folosit autocolant pentru trunchiurile de copac de pe peretii livingului, la fel pentru textul negru pe fond alb din bucatarie. Simplu, in buget si cu siguranta de efect.
Usile glisante care separa bucataria de hol si retin mirosurile puternice de mancare gatita au fost executate si ele la comanda, dimensiunile fiind atipice. Fara ele nu se putea - credeti-ma, nu exista hota suficient de puternica sa elimine toate mirosurile. Mobila de bucatarie a fost realizata integral la comanda, cu electrocasnicele incorporate si cu includerea balconului in spatiul de lucru.
Am plasat pe hol dressingurule - mai multe, pentru ca am valorificat debaralele specifice acestor blocuri. Astfel, dormitorul a ramas liber si aerisit, un pat si o comoda.
Baia a fost evident refacuta integral, gresie si faianta noi, lavoar, wc, cada si baterii noi. Fara discutie, rezervorul wc-ului ingropat intr-o masca special construita din rigips.
La final, am adaugat micile decoratiuni, am infatat si pernutele decorative, si gata. Amenajarea interioara a acestui apartament a fost terminata cu respectarea cerintelor si stilului de viata al proprietarilor, si, foarte important, cu incadrarea in bugetul de amenajare specificat initial.
Un proiect interesant, cu un rezultat spectaculos !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.