Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Bistro ''BioMediteraneo'' pe strada Campineanu

O clienta a mea care m-a incantat cu deschiderea si cu zambetul ei atunci cand i-am facut proiectul de amenajare interioara pentru apartament, a revenit cu o noua idee : 'Luciana, vreau sa-mi desenzi un bistro ! Stiu c-o sa iasa minunat, iti spun doar ca vreau sa fie mediteranean, ca va avea doua zone si ca vreau sa-l imaginezi tu !'
Am trecut la treaba, si iata :

Poze finale

Sedinta foto de la final a fost minunata: atmosfera relaxanta, spatiul inedit, cafeaua excelenta...
BIstro Biomediterraneo este o mica bijuterie !

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.

Imi place la nebunie peretele vopsit negru, cu rama aurie ce incadreaza meniul zilei. De cum intri, simti ca nu e un restaurant obisnuit...
Tonurile deschise sugereaza atmosfera marina, mediteraneana, iar mobilierul simplu pastreaza spatiul limpede si odihnitor.
Jocul de rame albe de pe perete este o copmpozitie care inspira. Domina atmosfera mediteraneana, cu mobilier simplu si pete de culoare ce puncteaza zonele de interes.

Poze comparative: proiect-amenajare

Un bistro trebuie sa fie din start diferit, proaspat, imbietor, colorat, memorabil. Cel putin asa arata in proiectul pe care l-am facut, si asa arata si in realitate !

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.

Primul contact al clientului este cu acest Marche, un take-away daca vreti, care atrage si puncteaza prin peretele mare cu tabla neagra pe care sta scris meniul si prin contrastul cu peretii imaculati.
Compozitia de rame albe si frigiderul vintage cu tejghea au fost idei pe care le-am avut inca din faza de proiectare.
Am ales corpurile de iluminat, am decis culoarea peretelui si stiam ca scaunele vor fi vechi, reconditionate. Le-am plasat pe toate in randare, am vizualizat, apoi am pus in practica.

Bistro

Spatiul este intr-o cladire veche de pe strada Ion Campineanu (nu sunt cladiri noi pe strada aceea). A fost modificat si ras-modificat de-a lungul anilor, insa tavanul cu stucaturile din ipsos a ramas neatins. Ma rog, nitzel vopsit.

Banchetele laterale sunt realizate la comanda, iar pe pereti sunt spatii decorative cu multe, multe sticle goale. Chic.
Vegetatia este asigurata de portocalul sau lamaiul (depinde ce gasim) din colt, care va convietui cu clientii bistro-ului. Pe perete este vopsea lavabila neagra, pe care se poate scrie cu creta.
Peretii sunt tratati cu o vopsea speciala, iar in spatele banchetelor avem leduri colorate. Intentionam ca scaunele sa fie diferite.

Take-away

Sunt doua spatii de fapt, una in care se poate sta la masa, temeinic, si una de take-away, sau mai exact de 'togliere' cum spun italienii. Sau 'afairo' cum spun grecii. Sau 'airo', pe scurt... Da, stiu, m-a luat valul...Mediteranei :)

Zona de take-away, vedere din strada. Din nou tabla pe perete, rame care contrasteaza si corpuri de iluminat interesante.
Pe perete avem o compozitie de tablouri, o vitrina vintage si un dulapior pentru...condimente.
Vedere spre bistro dinspre zona de take-away.

Lucrari de amenajare

Am decis sa schimbam totul. Culoarea peretilor, usile de la intrare, fatada. Am pastrat gresia, care arata bine, pe care am aplicat o vopsea epoxidica.

S-au pastrat elemetele decorative ale cladirii, nu stiu daca sunt cele originale, dar sigur nu ne atingem de ele.
Prima incapere a viitorului bistro. Patram stucaturile, revopsim restul.
Cu mici reparatii, tavanul va arata asa cum trebuie. Pentru restul spatiului, va fi nevoie de reparatii mai mari.

Bistro BioMediterraneo este favoritul meu, un loc unde pot sa savurez o cafea si sa caut inspiratie. Imi place mobilierul simplu, dar functional, imi plac micile trucuri pe care le-am folosit ici-colo - voselele epoxidice, scaunele recuperate si reconditionate, gresie si faianta vopsite si transformnate practic in alte finisaje...
Un exercitiu de stil pe tema data, acest bistro reflecta, asa cum arata el finisat, proiectul de amenajare interioara. Iar bucataria este...de vis...


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.