Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

Apartament pe b-dul Decebal din Bucuresti

Data finalizare : 09 mai 2017

Noul nostru proiect de amenajare interioara situat pe bulevardul Decebal din Bucuresti, abordeaza un stil foarte drag noua - "modern colorat". Culorile sunt la ele acasa pe draperii, perne, scaune, tablouri, lavabil... Culori si ergonomie intr-un proiect rafinat, sensibil. Enjoy !

Proiect - living, dormitoare, bucatarie

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Un living cu un aer young. De dimensiuni medii, practic si confortabil. Beneficiarii ne-au povestit ca este locul ideal unde sa te retragi seara la un film dupa o zi istovitoare. Mai ales ca am montat si un videoproiector : )
Zona de living inglobeaza cu succes o zona de dining ce poate sustine maxim sase musafiri. Personalitatea locului este data de trei tablouri colorate, abstracte.
Piesa de rezistenta din living este suportul TV, realizat integral la comanda din lamele orizontale din lemn. Este acel element-cheie al amenajarii de interior.

Proiect - birou, bai si hol

Stilul de amenajare al bailor si al holului vine in completarea proiectului de design interior din living si din bucatarie.


Dormitorul de oaspeti poate fi foarte usor confundat cu al doilea dormitor matrimonial.
Tapet geometric gata sa te motiveze in orice activitate.
La nevoie biroul se poate transforma rapid intr-o camera de oaspeti. Canapeaua de doua locuri este extensibila.

Apartamentul este compus din living cu bucatarie open space si dining, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti, birou, doua bai si doua balcoane. Am preluat apartamentul la rosu, si ne-am apucat de daramat pereti si de construit altii noi, intruct compartimentarea initiala nu stralucea prin eficienta...
Chiar daca nu este un apartament de proportii gigantice, am reusit sa il optimizam conform nevoilor beneficiarilor reusind chiar sa montam o insula in bucatarie, sa cream o camera-birou si sa includem o masuta de machiaj in dormitorul matrimonial. O data in plus, spatiul nu este o cerinta esentiala pentru un proiect de design interior reusit. Totul e sa existe o comunicare continua intre beneficiar si designer, iar amenajarea de interior sa respecte directia stabilita prin proiect.

Caracteristici : design interior decebal, mobilier la comanda, apartament bucuresti, corpuri de iluminat premium, amenajari interioare la cheie.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.