Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartamentul familiei Danilescu, in Aviatiei

Apartamentul familiei Danilescu te intampina de cum intri cu un spatiu surpinzator. Surprinzator de mare, si surpinzator de neobisnuit. Situat intr-un bloc nu tocmai nou, nu te astepti nicicum sa gasesti asemenea spatii largi, ca si in cladirile noi si foarte noi.
Compartimentarea este destul de dificila, cu modificari aduse de proprietarii anteriori, cu grinzi si stalpi din categoria "inexplicabili". Totusi apartamentul are doua dormitoare de dimensiuni satisfacatoare, un living ce poate dubla ca si birou si o zona de dining/bucatarie suficient de mare ca sa poata servi fara probleme si ca spatiu de socializare.
Transformarea este una spectaculoasa, este foarte interesant de comparat felul in care arata aparatamentul la achizitie cu produsul final. Enjoy !

Bucataria, diningul si zona de zi

Aceste 3 spatii pot convietui si chiar se potrivesc de minune fix in mijlocul casei. Din hol poti accesa bucataria, apoi diningul sau poti alege sa te indrepti spre dormitoare sau spre living. Interesant, nu ?

Mobila de bucatarie este executata la comanda, si este spatioasa, utila si desenata special pentru acest apartament.
Combinatia de culori include mobila suspendata, gresia, faianta decorativa si parchetul in acelasi concept stilistic.
Diningul este generos, un spatiu larg in care am putut instala o masa mare, care va servi si ca loc de luat masa, dar si ca zona de socializare.

Livingul

Pentru ca au nevoie de un spatiu in care sa lucreze - da, chiar si acasa, stiu - si pentru ca acest spatiu trebuie sa nu fie doar un birou, livingul a primit dotari office extrem de...confortabile !

Livingul este de fapt incapere de trecere, iar traficul a fost gandit in asa fel incat sa nu fie afectata nici zona canapelei, nici cea destinata biroului.
Avem doua zone delimitate subtil, dar clar: cea a canapelei si a televizorului, si cea a biroului, cele doua convietuind si completandu-se. Cel mai confortabil birou !
Cel mai stilat lounge sau cel mai primitor birou. La alegere :)

Dormitorul matrimonial

Recunosc, imi place mult de tot acest dormitor ! Este asa cum trebuie, primitor si cald, are si un spatiu de depozitare, nu este deloc incarcat...e perfect gandit pentru o camera nu tocmai mare. In plus, materialele de foarte buna calitate fac cu adevarat diferenta.

Tapetul este fantastic, iar restul culorilor sunt alese in asa fel incat dormitorul sa nu fie nici sters, nici strident.
Spatiul de depozitare - dulapul - este exact cat trebuie de mare. Am rezistat tentatiei de a dota dormitorul matrimonial cu un dressing foarte mare, in beneficiul aspectului si al spatiului de trecere.
Tapetul este fantastic, iar restul culorilor sunt alese in asa fel incat dormitorul sa nu fie nici sters, nici strident.

Baile

Baile au primit tratamentul complet : sparte complet si refacute de la zero. Asa ca am scapat de toate belelele si am reusit sa le readucem prospetimea de care aveau nevoie ca sa se potriveasca cu aceasta minunata amenajare.

Faianta aceasta da un aer foarte actual baii, integrand-o in spiritul general al amenajarii. Geberitul ascuns e intotdeauna un prilej minunat pentru a construi rafturi deasupra wc-ului. Util si cu linii elegante, nu-i asa ?
Aspectul general foarte ingrijit este dat de doua aspecte : mobila la comanda de FOARTE buna calitate si faianta rectificata montata excelent. Usa de calitate superioara ajuta si ea enorm.
Cea de-a doua baie a apartamentului, cu rol dublu : baie de serviciu si baie pentru oaspeti. Este dotata si cu o cabina de dus, in ciuda spatiului foarte mic.

Inainte de amenajare

Si mie mi se pare incredibil ca acest apartament arata chiar asa inainte de a ne apuca sa-l amenajam. Dar, iata :

Bucataria si dinigul, inainte de amenajare.
Un stalp din categoria 'inexplicabil' si niste rafturi in trepte. 'Superb' !
Faianta veche a fost inlaturata in aproximativ 10 minute, cu o sububelnita.

In final, apartamentul acesta a devenit ceea ce se dorea de la el : cald si primitor, dar si interesant si potrivit cu stilul de viata al familiei. Bugetul nu a permis punerea in practica a tuturor dorintelor proprietarilor, insa s-a pregatit terenul. De exemplu, in living s-au tras prin pereti si tavan cablurile pentru un viitor proiector, care va putea fi instalat foarte simplu cand ii va veni vremea.
La fel s-a procedat si cu unul dintre dormitoare, care va fi mobilat complet ulterior. Important este ca exista un proiect pentru el, integrat in restul conceptului, care va fi simplu de pus in practica.
Per total, acest apartament este si va fi o surpiza. Placuta, desigur !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.