Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in centrul Bucurestiului, Unirii

Data finalizare : 1 iunie 2016

Un superb apartament, pentru care echipa SpotOnDesign a realizat intregul proiect de design interior, situat chiar in "miezul" orasului Bucuresti. Punctul forte al apartamentului este dat de spatialitatea obtinuta in urma reconfigurarii planului apartamentului, dar mai ales datorita modului in care a fost decorat.

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Inainte, intre bucatarie si livingul actual exista un perete, ce ulterior a fost spart si inlocuit de un panou de sticla. In acest fel am amplificat spatiul la maxim.
Echipa SpotOnDesign, mereu vesela si pozitiva, dar si foarte harnica. De la stanga la dreapta: Luciana, Alexandra, Bianca si Daniel. Dream team!
Mobilierul realizat integral la comanda este acompaniat de o retroiluminare montata chiar sub comoda suspendata.

Poze inainte/dupa amenajare

In faza initiala, apartamentul continea foarte multe camere si usi. Rezultatul comparativ il puteti vedea in pozele urmatoare:


Holul de la intrare. Diferentele sunt clare si nu mai au nevoie de comentarii. Cu alte cuvinte, am schimbat tot.
Initial aici se afla un dormitor ce l-am legat armonios de bucatarie, formand un spatiu aerisit si primitor, avand legatura si cu holul de la intrare.
Livingul era format inainte din doua camere comune. Acum, camera din imagine a devenit dormitor de oaspeti iar cea dea doua camera a devenit birou.Proiect 3D (randari)

Apartamentul are multiple functionalitati, proprietarii fiind foarte dornici sa isi practice pasiunile. Pe langa camera birou, au chiar si o camera sport accesorizata complet :)


Este una dintre acele situatii in care ne intrebam si noi daca aceasta imagine este un proiect sau o poza reala. Este proiectul, si arata minunat.
Chiar daca avem o alta camera dedicata biroului, proprietarii au dorit o zona birou si in living, la geam.
Initial, zona dintre living si bucatarie s-a dorit open space, insa, uneori chiar si cea mai buna hota nu poate face fata mirosurilor neplacute de la gatit, asa ca am folosit o sticla super ultra mega transparenta.

Apartamentul din Unirii reprezinta formula magica in renovarea unui apartament, prin spatiul gandit si optimizat la maxim, prin materialele premium folosite dar si prin executia de exceptie a mobilierului la comanda, inclusiv a canapelelor. Accesorizarea nu s-a lasat mai prejos. Am folosit ultima generatie de iluminare LED si cele mai in voga corpuri de iluminat, majoritatea fiind confectionate din lemn de bambus tratat si materiale eco-friendly.
Cat despre decoratiuni: "jos palaria"! De la ceas confectionat din ciment (!) pana la sfesnice care mai de care mai aratoase. Nu-i de mirare ca apartamentul a fost finalizat pe 1 iunie, fix de ziua copilului. Cu siguranta vom lua premiul I si anul acesta ;)

Caracteristici : design interior de lux, mobilier la comanda, apartament bucuresti, corpuri de iluminat moderne, amenajare la cheie


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.