Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

Apartament Olimpia, Bucuresti

Data finalizare : 14 martie 2016

Acest apartament se remarca prin stilul abordat in proiectul de design interior, dar si prin calitatea materialelor folosite in intreg procesul de renovare. Apartamentul Olimpia se situeaza intr-un bloc mai vechi din Bucuresti si are in componenta doua dormitoare, bucatarie, baie si o camera pentru dining.

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Pe pereti am folosit incadramente aplicate pe un fundal albastru de vopsea decorativa. Efectul final este mi-nu-nat!
Tablia patului realizata la comanda si tapitata, contrasteaza puternic cu restul culorilor din camera.
Ambele noptiere sunt suspendate pentru un efect aerisit. Parchetul din camera am decis sa il reparam si sa il pastram in continuare fiind din lemn masiv de buna calitate.

Poze inainte/dupa amenajare

Initial apartamentul avea 4 camere, insa nevoile proprietarei au dus la transformarea uneia dintre camere in dining.


In zona de living am facut modificari masive printre care si mutarea aerului conditionat. Parchetul a ramas acelasi, l-am raschetat si tratat. Acum arata ca nou.
Pentru un efect si mai eclectic, intre tavan si perete am folosit cornisa ornamentala. Plinta de lemn initiala a fost schimbata cu una din spuma, alba.
Dormitorul final este de nerecunoscut. Am umplut golurile din pereti si am adaugat ca si in living, cornisa si plinta ornamentala. Acum totul este liniar si in tema camerei!

Apartamentul Olimpia este un apartament ce se remarca prin stilul feminin de amenajare interioarea a camerelor. Unul dintre dormitoarele initiale a devenit acum camera de dining ce contine si spatiu pentru depozitare - un dulap mare, aproape un dressing. Am folosit indeosebi tapet cu motiv floral pentru living si vopsea decorativa pentru dormitor, in rest - lavabil. Punctul focal al dormitorului matrimonial sunt ancadramentele decorative aplicate pe pereti, evidentiate puternic prin contrast cromatic. Mereu, cand renovam un apartament vechi, avem senzatia ca am salvat un obiect vechi, valoros.
O senzatie nemaipomenita!

Caracteristici : design interior bucuresti, mobilier la comanda, apartament bucuresti, corpuri de iluminat moderne, amenajare la cheie


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.