Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in zona parcului Cismigiu, Bucuresti

Data finalizare : 22 aprilie 2016

Nu foarte departe de parcul Cismigiu, mai exact o strada distanta, se afla acest apartament pentru care am facut proiectul de amenajare interioara. Blocul este contruit in anul 2015 si este perfect integrat in ambientul bucurestean vechi.

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Livingul dispune de toate spatiile recreative: bar, biblioteca, zona de citit, tv si chiar un balcon cu o panoramica superba.
Pentru o delimitare mai puternica intre bucatarie si living, dar si pentru a crea un suport pentru TV, am construit un zid si l-am imbracat in tapet negru.
Peretele cu biblioteca ne-a pus ceva probleme, el avand un unghi obtuz mare. Cu ajutorul mobilerului la comanda am reusit sa cream senzatia de...drept.

Poze inainte/dupa amenajare

In forma initiala, apartamentul se prezenta sub forma de open space. Iata mai jos ce solutii de separare am abordat:


Se vede clar diferenta intre holul initial si cel actual. Parchetul din lemn masiv are un impact estetic foarte mare datorita fibrei dispuse longitudinal.
Baia de seriviu: inainte si dupa amenajare. Diferenta este aproape magica.
Bucataria s-a dorit de la inceput a fi una foarte spatioasa si cu loc pentru masa de dining. Misiune indeplinita!.Proiect 3D (randari)

Prima impresia a proprietarilor cand au vazut randarile a fost de confuzie cu poze reale. Cateva luni mai tarziu le-am prezentat "pozele" in realitate... :)


Punctele foarte din bucatarie sunt: spatiu de depozitare; faianta si functionalitatea.
Zona de dining se imbina armonios cu bucataria avand in acelasi timp si rol de separator intre hol si bucatarie.
Cand nu ne place un calorifer la vedere, solutia este sa il integram in mobilier cu ajutorul unei masti

Apartamentul din zona parcului Cismigiu din Bucuresti este un etalon in ceea ce priveste integrarea arhitecturii moderne in centrul vechi al Bucurestiului. Pentru ca se situeaza intr-o astfel de locatie, interiorul este si el o combinatie intre vechi si nou.
Locuinta contine 4 camere (birou, living, dormitor matrimonial si dormitor oaspeti); baie matrimoniala si baie de serviciu; doua balcoane si un dressing. Stilul este unul modern, aerisit, cu nuante retro. Proprietarii au rezonat minunat cu toata echipa SpotOnDesign iar rezultatul nu mai are nevoie de alte explicatii.

Caracteristici : design interior bucuresti, mobilier la comanda, apartament cismigiu, corpuri de iluminat moderne, amenajare la cheie


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.