Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa Saftica

Proprietarii s-au mutat din Arad in Bucuresti, si au avut de ales intre un proiect de design interior realizat in centrul orasului zgomotos si unul executat undeva intr-o zona ceva mai linistita, la periferie. Au ales Saftica, care, desi e putin mai departe, asigura infrastructura si peisajul care, sa recunoastem, este mult mai atragator decat blocurile din centru.

Poze finale

Alaturi de o serie de solutii interesante de compartimentare a spatiului, in casa de la Safitca am apelat la culori si materiale calde pentru a crea spatiul primitor pe care il doreau proprietarii.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Livingul este spatios si, spre incantarea mea, inalt, cu grinzile acoperisului partial la vedere. Proportiile incaperii sunt minunate, iar layoutul open-space amplifica senzatia de spatiu.
Detaliile fac diferenta, iar noi am dat atentie fiecaruia, de la mdf-ul mobilei de pe peretele cu tv-ul pana la tapet si la parchet. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii !
Covorul gros te invita sa calci pe el, canapeaua este o declaratie in ceea ce priveste gusturile proprietarilor, iar lumina naturala este ca un bonus in aceasta amenajare interioara calda.

Poze comparative: proiect-amenajare

Implementarea proiectului a fost facuta integral de echipa SpotOnDesign, ceea ce a inlesnit transformarea proiectului in realitate. Mobila la comanda, canapele si fotolii la comanda, decoratiuni alese cu grija.

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


Planificarea atenta a traficului este esentiala in compartimentarea spatiului. Am plasat separatorul din lamele verticale de lemn in asa fel incat sa directioneze traficul dintre living si cele doua dormitoare.
Conceptul open-space este atractiv, dar proiectul trebuie sa valorifice foarte bine spatiul, iar delimitarile sa fie ferme. Totusi nu exista bariere fizice intre living, bucatarie si dining.
Cel mai privit perete al casei, cel cu tv-ul are o importanta deosebita tocmai pentru ca este mereu in centrul atentiei, si pentru ca determina stilul incaperii. In amenajarea aceasta, am folosit mobila din mdf si placaje de mari dimensiuni.

Living

Am optat pentru un perete despartitor din lemn, care sa obtureze partial vederea spre living, dezvaluindu-l treptat. Avem un dulap pe dreapta, pentru hainele uzuale si cele ale oaspetilor, si un pantofar pe stanga.

Intrarea in living se face printr-o zona-tampon, dotata cu un dulap pentru haine si un pantofar elegant. Mobilierul de foarte buna calitate executat la comanda de SpotOnDesign da spatiului senzatia de lux necesara.
Separatorul din lemn dezvaluie treptat livingul, asigura o oarecare intimitate si nu obtureaza total vizibilitatea, dand spatiului o optica interesanta.
Mobilerul din mdf executat la comanda incadreaza zona televizorului, dandu-i un aer ordonat. Tapetul este acelasi cu cel din zona de dining-bucatarie, numai ca aici e montat vertical.

Bucataria si diningul

Mobila de bucatarie este executata la comanda, integral din mdf, cu electrocasnice integral electrice si blat din compozit negru. O minunatie, in plus pe pereti este tapetul din living, montat orizontal.

Bucataria este foarte mare, si are toate spatiile de depozitare ascunse, rezultand un desen foarte curat si elegant. Electrocasnicele integral electrice reprezinta viitorul, iar blatul de compozit negru este pur si simplu spectaculos.
Cat de bine arata acest perete ! Totul este aliniat si ordonat, peste tot sunt jolly-uri, sertare pe piston si sisteme de economisire a spatiilor dificile care valorifca la maximum acest spatiu.
Cele 3 zone - dining, bucatarie si living coexista fara probleme si fara a se confunda. Traficul a fost gandit astfel incat sa nu fie obstructionat accesul in nici o zona si pentru a fi cat mai scurt si direct cu putinta.

Dormitorul matrimonial

Dormitorul matrimonial este mare, luminos, si are un dressing imens in care poti intra, poti sa cauti inspiratia printre rafturi si sa iesi pus la patru ace. Patul este executat la comanda.

Tablia patului, executata la comanda impreuna cu patul, este de mari dimensiuni, impozanta, si lucrul acesta da camerei un aer de spatiu si de somptuozitate.
Avem o comoda joasa si o oglinda mare, mare de tot, care ocupa un perete intreg. Daca este loc, de ce nu ?
Se vede aici accesul spre dressing, si dimensiunile ample ale tabliei patului. Efectul este foarte puternic !

Baia matrimoniala

Baia matrimoniala este tapetata integral cu tapet special pentru baie, rezistent la apa. In zona cazii avem placare cu sticla, iar mobilierul este din mdf.

Totul este lucrat cu foarte mare atentie in aceasta baie. Mobilierul pe care sta lavoarul este executat la comanda, permitand depozitarea ordonata a prosoapelor si a obiectelor specifice. Lavoarul este deosebit, de o forma foarte interesanta.
Peretii baii sunt tapetati exclusiv cu tapet rezistent la umezeala, iar in zona cazii am placat cu sticla partea care se va uda in mod frecvent.
Spatiul permite luxul bideului, insa asta nu inseamna ca acolo unde nu este spatiu n-ar trebui facut orice sacrificiu pentru a beneficia de bideu. Orice sacrificiu, am zis ! :))

Dormitorul baiatului

Tanarul locatar al acestei camere se pregateste pentru o cariera in domeniul aviatic, ceea ce se reflecta in finisajele acestui dormitor. Pe usile dressingului avem o imagine sepia colantata profesional. Cele doua aripi stilizate de deasupra patului reprezinta un simbol inspirational puternic.

Camera aceasta este a unui viitor aviator, si trebuia sa fie inspirationala si utila in acelasi timp. Ne-a iesit, zic eu ;)
Cele doua aripi stilizate de pe peretele de deasupra patului au fost realizate din rigips, cu mobilierul executat la comanda din mdf urmand linia ascendenta a conceptului.
Pe usile din mdf ale dressingului am colantat cu o tehnica profesionala o grafica cu avioane in fortaj. Cool !

Lucrarile de amenajare

Casa are o arhitectura interesanta, prin faptul ca se desfasoara pe un singur nivel, fara mansarda, o priveliste proaspata in peisajul arhitectural de la noi. Constructia este de calitate buna, iar faptul ca am inceput amenjarea interioara inca de la rosu ne-a permis sa economisim timp si bani.

Am preluat casa la rosu si-m livrat-o complet amenajata. E placut sa vezi pozele de dinainte. Dar si mai placut sa le vezi pe cele de dupa :)
Compartimentarea a fost facuta inspirat, iar constructia a fost ridicata cu simt de raspundere. Ok !
Grinzile de beton sunt excelente, daca nu incomodeaza accesul sau daca nu sunt vizibile. La aceasta casa nu vor face nici una, nici alta :)

Casa pe care au cumparat-o la rosu este mare si luminoasa, cu o compartimentare inspirata si, destul de neobisnuit pentru peisajul arhitectural romanesc, doar cu parter. Sentimentul de a avea un singul etaj este cu siguranta interesant !
Am plecat in proiectul de amenajare de la living, inima casei, si am construit treptat celelalte camere in concordanta.

Este greu sa schimbi orasul in care traiesti, stiu asta pentru ca si eu a trebuit sa trec prin asta. Bucurestiul in mod special poate fi apasator si obositor. Mi se pare foarte inspirata decizia proprietarilor acestei case de a se muta in Saftica , acolo vor fi feriti de tracasarea zilnica specifica Capitalei, dar vor fi suficient de aproape de job ca sa nu trebuiasca sa faca o naveta obositoare.
Casa este suficient de mare, cu un living spatios si camere largi, cu o curte destul de generoasa si cu o vedere ultra-linistitoare. Personala apreciez linistea si curatenia zonei, lucru discutabil cand ne apropiem de Bucuresti.
Proiectul este unul coerent, mulat pe stilul de viata al proprietarilor, cu materiale inedite si cu combinatii surprinzatoare. Ador tapetul din baia matrimoniala si placarile cu sticla din zona dusurilor !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.