Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa POPESCU

Un proiect foarte solicitant, cu un proprietar tanar, dinamic, aflat mereu in miscare si foarte greu de multumit. Cea mai grea a fost comunicarea, d-l Popescu fiind plecat din tara cea mai mare parte a anului.
Rezultatul este unul ecclectic, cu sugestii nenumarate la tot pasul si elemente care asteapta confirmare sau eliminare.

Living

Un living nu foarte mare, dar un spatiu in care abunda culoarea, iar biroul din colt - din sticla si mdf, este o bijuterie. Randarile numeroase pentru acest living descriu exact felul in care proiectarea ajuta proprietarul sa ia decizia corecta.

Peretele va gazdui un ecran de proiectie, incaperea fiind impartita in zone de interes cu ajutorul separatoarelor: unul in spatele canapelei si unul catre hol.
Cele doua fotolii viu colorate compenseaza canapeaua uni si constituie pata de culoare pentru intreaga compozitie.
Vedere generala, cu doua veioze, masuta de cafea, canapeaua incapatoare, pe care sa poata sta multa lume la film. Biblioteca in fundal, cu un tapet neutru.

Bucatarie

Ne-am jucat cu sticla si mdf-ul colorat, am testat diverse solutii pentru depozitare si am incercat sa mentinem spiritul tanar al casei. Rezultatul este incantator, iar bucataria, in varianta finala, ne-a iesit surprinzator de putin voluminoasa, dar utila si completa.

Din nou, printul pe sticla face ca aceasta bucatarie sa fie iesita din comun. Culoare si utilitate.
Se vad clar hota, frumos desenata, blatul bucatariei sub care sunt spatiile de depozitare si cuptorul electric, plita de asemena electrica si frigiderul incorporat intr-un corp de mobila argintiu.
Alte culori, alta bucatarie ! Desi modificarile aduse mobilierului sunt minore, sticla vopsita schimba total aspectul bucatariei.

Dormitorul matrimonial

Tapet incredibil, tesaturi fine, o comoda nemaipomenita si o oglinda care spune o poveste fantastica. Adaugam un pat si un dressing tapetat - gata, avem un dormitor de poveste.

Tapetul aplicat pe usile dressingului este cu totul inedit, in perfecta combinatie cu tesatura tabliei patului si cel de-al doilea tapet, de pe peretele cu patul matrimonial.
Vederea de sus prezinta asezarea mobilei in dormitor, cu o comoda deaupra careia este o oglinda cu rama baroca si un scaun Kartell.
Tablia patului este asimetrica, de mari dimensiuni, iar noptiera eleganta aduce un plus de sofisticare acestui dormitor.

Baia

O baie mica, dar care demostreaza ca lucrurile frumoase incap oriunde. Lavoarul este exceptional, mobila la comanda - nici nu se putea altfel, avand in vedere spatiul stramt si nevoia de a avea spatii de depozitare.

Lavoarul este negru, cu o forma foarte interesanta, plasat pe un blat de culoare alba, din mdf vopsit. Oglinzile, rotunde si numeroase, dau senzatia de spatiu si completeaza tendinta dictata de lavoar.
Din nou oglinzile, puse aleator pe faianta gri.
Este interesant felul in care o baie mica poate parea spatioasa doar cu ajutorul oglinzilor si al mobilei proiectate bine. Rezultatul este uimitor !

In living se vad mai multe studii - biroul din colt, peretele pe care in cele din urma s-a montat un ecran de proiectie, piesele de mobilier frumoase si FOARTE frumoase dar care au fost selectate si dintre care au ramas numai cele potrivite. Bucataria a fost propusa pe diferite culori cu mici variatii structurale, clientul avand posibilitatea sa decida cu randarile in fata ce i se va potrivi cel mai bine. Baia este o adevarata reusita, cu centrul de greutate pe lavoarul cu adevarat intersant. Dormitorul este un concert de culoare si texturi, incantand ochiul indiferent de unghi sau de cantitatea de lumina din incapere.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.