Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa GALATI

Un apartament superb pe faleza Dunarii, mare si luminos, idei excelente si o amenajare de revista.
Fiecare camera a excelat in felul ei, fie prin mobila de calitate, tapetul foarte frumos, tesaturile bogate si minunate la atingere, sau tehnologie, culoare - de ce nu, chiar si prin destinatie.

Living

Culori puternice, spatii generoase, un layout bine gandit si finisaje de calitate. Un dining foarte reusit, si o priveliste excelenta spre faleza Dunarii. Un apartament mare, spatios, dar si niste proprietari deschisi la nou si plini de entuziasm.

Un concert de culoare si texturi, livingul acestei case incanta prin stil si echilibru.
Doua canapele puse fata in fata asigura un layout interesant pentru acest living, si pentru ca spatiul permite, dar mai ales pentru ca acesta este aranjamentul ideal pentru socializare.
Zona de trecere a fost amenajata ca bar, transformand un spatiu utilitar intr-unul de compozitie. Deschiderea mare a permis pastrarea culorilor din living si in zona barului.

Bucatarie

O bucatarie din otel, inox si sticla. ....bine, si mdf vopsit. Superba. Nu s-a facut rabat de la calitatea nici unui finisaj, si acest lucru se vede. Pentru ca stapana casei gateste bine, bucataria se justifica din plin, iar utilitatea ei se face simtita zi de zi.

Materiale de prima clasa, inox, otel, sticla, mdf vopsit, electrocasnice foarte performante, dar si culoare si stil. O bucatarie care se potriveste perfect cu restul apartamentului.
Se poate observa fereastra si rafturile din marmura din stanga aragazului - spatiu de depozitare si in acelais timp un loc bun pentru a aseza cateva obiecte decorative.
Materiale de prima clasa, inox, otel, sticla, mdf vopsit, electrocasnice foarte performante, dar si culoare si stil. O bucatarie care se potriveste perfect cu restul apartamentului.

Dormitorul matrimonial

In dormitorul acesta lumina este dominanta. Totusi, jaluzelele si blind-urile asigura perfect odihna . Nu s-a facut rabat nici de la calitatea asternuturilor, nici de la cea a covorului, iar tapetul este foarte potrivit.

Tapetul de pe peretele cu tv-ul completeaza mobbilierul wenge si este pus in evidenta de corpul de iluminat vertical cu un design deosebit.
Dressingul este plasat in spatele patului - o solutie foarte confortabila acolo unde spatiul permite.
Noptiera este confectionata la comanda, si emana lumina pe toata suprafata. Nici nu se putea altfel intr-un spatiu de calibrul acestuia.

Baile

Desi nu foarte spatioase (dar nici mici), baile par mari datorita culorilor gresiei si a faiantei, oglinzilor si amplasarii bine gandite a pieselor si volumelor. Evident, s-a pastrat linia generala de amenajare, pentru coerenta.

S-a preferat solutia cu doua chiuvete, cu o oglinda mare. Faianta are un model interesant, alternand cu zonele pe care s-a aplicat oglinda.
Se poate vedea o oglinda de mari dimensiuni plasata pe peretele opus lavoarelor.
Cabina de dus este de fapt o cada cu vibromasaj. Evident, fereastra are sticla sablata.

Dormitorul de oaspeti

Interesant, acest dormitor are rol dublu : camera de socializare a mezinului familiei si dormitor pentru oaspeti.

Zona de socializare coincide impune o canapea extensibila, iar peretii sunt decorati conform destinatiei incaperii.
A fost prevazut si un birou cu rafturi suspendate pe perete. Solutia de iluminat local dinspre pardoseala este foarte ingenioasa.
Un balcon extins a fost transformat in zona de lectura si relaxare, cu un sezlong bej foarte chic.

Holurile

Spatioase, holurile acestei case ne-au permis sa facem compromisul ideal intre estetica si utilitate.

Un hol larg, placat cu mozaic si tapet verde. S-a profitat de spatiu pentru a plasa un corp de mobilier pentru depozitare.
Ne plac holurile care sunt frumos decorate: tablouri, parchet de calitate si o iluminare ambientala suficienta pentru a permite traficul si primirea musafirilor.
Detaliu cu dressingul de pe hol. Oglinda e indispensabila.

Ne amintim cu placere de acest proiect, de faptul ca ne-am putut juca cu mdf, parchet, sticla, tapet, corpuri de iluminat si toate celelalte. Toata lumea s-a implicat extraordinar de mult in proiect - in primul rand proprietarii, care ne-au impresionat ne nenumrate ori cu idei foarte bune si simt estetic.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.