Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.Casa de Patrimoniu

Un proaspat proprietar al unei case aflate in patrimoniu ne-a solicitat pentru proiectarea, executia si montajul unei bucatarii care sa nu fie nici in contradictie cu imobilul, dar sa fie dotata totodata cu toate utilitatile moderne.
Spatiul inedit si oarecum dificil a pus in valoare proiectarea bazata pe randari 3D, putandu-se face studii referitoare la materiale si culori, dar mai ales la trafic.

Bucatarie

Au fost folosite toate nisele si au fost creat spatii de depozitare atat de utile in aceasta bucatarie in care proprietarul a dorit incorporarea tuturor utilitatilor moderne.

Corpurile suspendate sunt indispensabile in acest spatiu mic.
O debara a fost 'rechizitionata' si transformata pentru a gazdui masina de spalat rufe si ca spatiu de depozitare a vaselor.
Acest unghi permite evaluarea spatiului neobisnuit, care gazduieste atat bucataria, cat si o zona transformata in dining.

Inainte de amenajare

Statutul cladirii a impus multe adaptari, orice modificari fiind excluse. Mobila la comanda a fost indispensabila, peretii imbinanadu-se adesea in unghiuri neobisnuite.

Desi proiectul in sine a fost unul redus ca dimensiuni, faptul ca nu s-au putut modifica sub nici un pretext cotele existente a transformat fiecare operatiune intr-un act de mare precizie, absolut necesar pentru reusita montajului. In plus, cromatica si materialele au fost alese cu foarte mare atentie pentru a fi in ton cu restul casei.
Spatiul gol fara destinatie care precede bucataria a fost transformat intr-o zona de luat masa, care, datorita servantei, poate fi considerat fara probleme dining.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.