Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Birou si Sala de Conferinte

Spatiul acesta trebuia sa satisfaca mai multe scopuri: trebuia sa fie in acelasi timp birou, sala de conferinte, secretariat, sa aiba si o zona de asteptare pentru clienti.
Atentie, vorbim de o suprafata de 100 de metri patrati, un apartament intr-o cladire noua care nu a fost proiectat cu intentia de a functiona ca birou.
S-au propus doua variante de amenajare, ambele interesante prin solutiile adoptate. Fotografiile au explicatii detaliate privind materialele, asezarea mobilierului si scopurile proprietarului.

Birou varianta 1

Aceasta abordare propune biroul directorial plasat pe partea dreapta a incaperii, cu o zona de discutii retrasa in stanga, si finsaje pe baza de piatra naturala combinata cu Corian. In zona de conferinte mozaicul contrasteaza coloristic cu televizorul negru.

Biroul este din corian, iar mobilierul destinat depozitarii documentelor din mdf. Langa zona de discutii din stanga s-a realizat o insertie in pardoseala unde au fost plasati arbusti in ghivece. Peretii sunt placati cu piatra naturala si granit.
Se observa receptia separata de birou prin usi din sticla glisante, masa de conferinte din compozit si un corp de iluminat de mari dimensiuni deasupra acesteia.
Zona de conferinte, cu aceleasi finisaje pe baza de piatra si granit, scaune de calitate si compozitie coloristica omogena.

Receptie varianta 1

Receptia reprezinta primul contact al vizitatorului cu biroul, deci trebuie sa transmita un mesaj clar inca din prima fractiune de secunda. Materialele sunt scumpe si de calitate, iar designul in ton cu patronul: dinamic, energic, inovativ.

Vedere frontala, dinspre usa de la intrare. Este evident corpul de iluminat in forma de L intors.
Alt unghi, in care este prezentata perspectiva vizitatorului care asteapta in anticamera. Usile din sticla permit iluminarea naturala a acestui spatiu si creeaza premisa de accesibilitate.
Restul zonei de receptie este finisat in acelasi mod, cu materiale de foarte buna calitate. Vedere din spatele receptiei.

Birou varianta 2

A doua varianta propune biroul plasat pe partea stanga, de asemenea realizat din Corian, cu o forma indraznet continuata in pardoseala printr-o insertie din acelasi material. Scaunele au un design futurist, iar spatiile depozitare din fundal sunt mai inalte.

Zona de luat cafeaua este pe dreapta, masuta de cafea fiind de fapt parte a aceleiasi bucati de Corian din care face parte biroul si banda din pardoseala.
Zona de conferinte este mai luminoasa, iar insertia de mozaic se extinde pana aproape de pardoseala. Se pastreaza corpul de iluminat de mari dimensiuni.
Biroul are o zona de luat cafeaua, dar si o chicineta pentru uz de tip office.

Receptie varianta 2

Coloristic aceasta varianta de receptie ofera mult mai mult contrast, devenind totodata mai jucausa. S-au folosit efecte de culoare si degradeuri, cu insertii portocalii ominprezente. De asemenea, spatiile vitrate mari permit patrunderea luminii naturale.

Aspectul simplu transforma recpetia intr-o declaratie de stil.
Simplitatea materialelor impune ca ele sa fie de foarte buna calitate.
Vazuta din spatele receptiei, incaperea este foarte luminoasa, transmitand energie pozitiva si stare de bine.

Acest proiect reprezinta un exemplu graitor de spatiu transformat radical: un apartament banal, construit evident in scopuri rezidentiale, a devenit un birou elegant si impunator, cu un desen ce transmite profesionalism si prosperitate.
Executia a constituit o noua provocare, pentru ca solutiile ingenioase propuse in proiect au trebuit trasnformate in realitate.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.