Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament ROBERTA

Roberta, de fapt draga mea Roberta, (vorbim des cu toate ca proiectul de design interior s-a finalizat de ceva timp) este o impatimita a excursiilor pe munte, la sfarsit de saptamana recompensa muncii ei fiind traseele turistice - organizate evident cu un nr mare de prieteni.

Poze finale

Am organizat o sedinta foto la terminarea proiectului. Totul arata perfect si asemanator cu randarile initiale, ba chiar mai bine; decoratiunile si micile retusuri de final fac diferenta.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


La finalul amenajarii, am fotografiat canapeaua cu cele 3 pernute personalizate - made by Spotondesign.
Compozitia este perfecta, un living nu exagerat de mare, dar expresiv si aerisit.
Vedere generala cu zona de zi, si cu mobilierul din spatele canapelei care este si biblioteca.

Poze comparative: proiect-amenajare

Ma bucura foarte mult atunci cand la finalizarea unui proiect compar randarile cu pozele si totul se potriveste intocmai. La Roberta s-a respectat culoarea mobilei, tapetul, culoarea peretilor...totul !

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


Am realizat tablia patului, patul, noptierele si draperiile la comanda. Arata ca-n proiect !
Raftul de pe peretele de vis-a-vis de pat are rolul de a da profunzime spatiului. Obiectele decorative adauga liniste si echilibru.
Dressingul mare, foarte mare, si compartimentarea lui a fost discutata cu atentie in faza de proiectare. Astfel am putut alege exact culoarea si numarul usilor.

Living

Livingul este foarte mare, cu o fereastra ampla si un balcon mare de tot. Forma dreptunghiulara a permis incadrarea zonei de zi cu mobila montata pe pereti opusi, fara a lua nimic din senzatia de spatiu.

Culorile din living inspira natura, iar compozitia de tablouri ofera un loc de expunere a amintirilor din calatorii.
Mobila din living include televizorul, care este ascuns in spatele unor usi glisante din mdf vopsit.
Piesa aceasta de mobilier are si rol de biblioteca, plus cateva spatii inchise pentru maruntisuri.

Dormitor

Unul dintre cele mai mari si mai bine proportionate dormitoare pe care le-am amenajat, dormitorul Robertei permite un pat generos, un dresing imens, si toate celelalte accesorii care fac somnul...dulce.

Patul este in primul rand MARE si confortabil, realizat din materiale de foarte buna calitate.
Detaliu cu noptiera realizata din mdf vopsit, si tablia patului tapitata intr-un bej ce se inscrie in cromatica generala a apartamentului.
Dressingul este imens, dar nu sufoca incaperea pentru ca are in spate o nisa perfecta pentru a incorpora volume mari.

Inainte de amenajare

Apartamentul a fost folosit ca spatiu office, iar locatarii nu s-au preocupat de amenajarea lui. Am pornit totusi de la niste pereti drepti si de la parchet pastrat cu grija, ceea ce a redus considerabil costurile de amenajare.

Inainte de a fi amenajat, apartamentul a fost folosit ca si birou.
Aparatul de aer conditionat a fost pastrat, dar a fost vopsit in culoarea peretelui.
Parchetul in foarte buna stare si peretii fara defecte au contribuit la diminuarea bugetului de amenajare.

Intrucat aceste excursii se organizeaza cu preponderenta vara, Roberta si-a dorit ca si in restul anului sa aiba muntele aproape.
Asteptarile ei vis-a-vis de proiectarea apartamentului au fost : culoare, eficienta, spatii de depozitare, atmosfera primitoare si racoroasa, inedit.
Culori folosite: culori de pamant, bejuri, marouri, verde - muuult verde, portocaliu

In living, canapeaua a fost realizata la comanda, dehusabila, potrivita pt un nr mare de prieteni, perne decorative "Feel Good Pillows" realizate de noi, SpotOnDesign (de vanzare pe www.homestyler.ro)
Ansamblul de tablouri contine imagini care te duc tot cu gandul la padure si calatorii - ferigi, trunchiuri de copac, plante presate, pagini de jurnal de calatorie, colivii (una dintre pasiunile proprietarei), vederi sepia vechi.
Colivia este intalnita pretutindeni: folosita ca rafturi pt carti, suport de lumanari, imprimeu pt perna ;)
Cele 2 corpuri de mobilier contin spatii de depozitare generoase pt carti, Roberta dorind pastrarea lor preponderent in spatii inchise.
Tv- ul, nefiind folosit foarte des, este ascuns in spatele usilor glisante din mdf vopsit.
Draperiile sunt din materiale naturale, corpurile de iluminat din impletitura de nuiele.
In dormitor, patul a fost realizat la comanda cu tablie inalta, supradimensionata, material natural si usor de intretinut.
Pernele decorative "Feel Good Pillows" sunt prezente si in dormitor, optimismul trebuie sa invadeze orice spatiu, nu ?!
In orice padure exista ursi - avem si noi unul ;)
Noptierele sunt verzi din mdf vopsit, iar dressingul este foarte bine compartimentat, cu fetele usilor de asemenea din mdf vopsit .
In fata patului e o placa din mdf vopsit care tine rolul de suport pt tabloul preferat (pictor Alina Bancila), pentru oglinda si accesorii.
Tapetul cu aer vintage, usor patinat, a fost adus special de Roberta din SUA.
Apartamentul a fost cumparat cu gresie si faianta, Roberta dorind in baie doar un perete de protectie de sticla. Acesta a fost pictat, rezultatul fiind unul surprinzator, evident tot cu tema naturala.
Aceeasi tema se regaseste si in hol - copacei pictati in tuse groase (pictor Alina Bancila), rafturi decorative dar si functionale, oglinda.
Biroul contine un semineu superb si, evident pentru a aduce natura chiar si printre hartii, floarea soarelui.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.