Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament CHIVU

Familia Chivu, desi fara nici o legatura cu familia fotbalistului, este cel putin la fel de energica si plina de viata. Spatiul interior a fost amenajat pentru a indeplini cerintele numeroase si diverse ale acestei familii, cu un accent deosebit pus pe confort si materiale de calitate.

Living

Livingul contine o canapea mare, o lampa de pardoseala de asemenea mare, menite sa dea senzatia de spatiu. Diningul este pozitionat in apropierea bucatariei, pentru facilitarea servirii.

Portocaliul este omniprezent, pe canapea, pereti, sezlong si tablouri.
Zona centrala a livingului este suficient de spatioasa pentru a permite amplasarea unui sezlong elegant, alaturi de canapea si masuta de cafea.
Diningul elegant include si corpul de iluminat foarte interesant de deasupra mesei.

Bucatarie

Bucataria de forma alungita, specifica apartamentelor de bloc, are toate utilitatile incorporate. Mobila la comanda trebuia sa fie supla fara a sacrifica din spatiile de depozitare.

Printul nuantat si chenar negru se potriveste foarte bine cu masa portocalie si scaunele rosii.
Mozaicul reprezinta un suport foarte potrivit pentru corpul suspendat orizontal de culoare rosie.
Corpul de iluminat nu putea fi decat lung si ingust, pentru a nu disproportiona bucataria.

Dormitorul matrimonial

Frumusetea acestui dormitor sta in eleganta corpurilor de iluminat, a veiozelor de pe noptiere si a cromaticii linstitoare. Totul este echilibrat, zgomotul foarte redus.

Noptierele si veiozele negre dau eleganta acestui dormitor. Printul de mari dimensiuni de deasupra patului echilibreaza cromatic amenajarea.
Un corp de mobilier vertical, un televizor si o masuta de machiaj fac acest perete sa transmita echilibru si liniste.
Vedere cu patul si tablourile. Lumina indirecta este foarte calda.

Dormitorul gemenilor

Doua patuturi, doua dulapioare, doua girafe, doi copii :) Dormitorul gemenilor incorporeaza si un simbol al fertilitatii - copacul decupat in plexi.

Alaturi de tabloul cu Tweety, corpul de iluminat este nemaipomenit pentru camera gemenilor.
Camera de forma dreptunghiulara a impus asezarea patuturilor in sir indian.
Vedere de ansamblu, cu dulapioarele de haine, patuturile si iluminarea ambientala din scafa de pe peretele drept.

Apartamentul acesta a fost amenajat pe baza principiilor Feng Shui, cu atentie la culori si materiale. Compozitiile au fost gandite pentru fiecare camera in parte, mobila la comanda asezata asa incat sa nu incomodeze traficul, ia tablourile si printurile au fost alese pentru a se potrivi cromatic cu tesaturile, scaunele si corpurile de iluminat.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.