Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament BIBIC

Dragii mei clienti Irina si Horatiu m-au sunat agitati intr-o buna zi: vrem ceva, nu stim ce, nu avem buget mare si vrem finisaje bune.
O situatie perfecta - nu am nici buget, nici directie...Ce-si poate dori mai mult un designer ?!
Discutii prelungite, prelungite... in sfarsit am ajuns la varianta 2d finala, careia i-au urmat 3d-urile, si le-au placut din prima !

Living

Livingul nu este foarte mare, insa cu o compartimentare corecta a spatiului indeplineste cu succes functia de inima a casei. Au incaput aici diningul, zona de zi, un birou ascuns si muuuulta personalitate.

O vedere generala, cu bucataria si diningul pe stanga si canapeaua si holul pe dreapta.
Diningul include stalpul de rezistenta, transformand un element neinspirat intr-o parte integranta a camerei.
Canapeaua devine centrul activitatilor zilnice, de la citit pana la socializare impreuna cu prietenii.

Bucatarie

Bucatarie - finisaje deschise, blat termorezistent inchis, placare cu sticla. Modern, functional, elegant. Suprafata este mica dar deschiderea spre living cu usa glisanta salveaza situatia.

Finisajele bucatariei sunt deschise, cu blat termorezistent inchis si placare cu sticla.
Bucataria include un spatiu de luat masa rapid, pentru uz zilnic.
Bucataria vazuta dinspre hol, prin usa de sticla. Spatiile vitrate deschid enorm spatiul, creand impresia de lejeritate si accesibilitate.

Birou ascuns

Dorinta lui Horatiu de a avea un birou acasa a dus la crearea unui birou perfect functional, ascuns in mobila pentru a nu da incaperii un aer office nedorit. Nimeni n-ar banui ca in acest spatiu se gaseste un birou !

Mobilierul de pe acest perete indeplineste simultan functiile de depozitare si de birou.
Unul dintre corpuri permite glisarea partii frontale catre dreapta, dezvaluind biroul ascuns in spatele ei.
In spatiul dedicat incape un calculator , monitorul si suportul pentru tastatura si mouse. Tablia se pliaza la terminarea lucrului, pentru a castiga spatiu.

Holuri

Din cauza spatiului mic, holul a devenit spatiiu de depozitare, parte a livingului si zona de primire a oaspetilor. Designul curat cu multe suprafete lucioase amplifica dimensiunea spatiului.

Vedere dinspre usa de la intrare. Se observa un sifonier, usile de acces in baie si dormitor si trecerea catre living.
Trecerea dintre living si hol contine si un spatiu pe care te poti aseza cand iti pui incaltarile.
In toate zonele in care se putea inventa un spatiu de depozitare au fost plasate corpuri de mobilier.

Familia Bibic este la inceput de drum, ca sa spunem asa. Premisa pentru o viata de familie perfecta o constitutie o casa primitoare, care sa te astepte cu toate cele la indemana cand ajungi obosit dupa o zi petrecuta la birou.
E important sa te bucuri de confortul pe care-l ai cu siguranta "numai acasa". Provocarea a constituit-o spatiul, limitat si dotat cu un neinspirat stalp de rezistenta plasat in living. Stalpul a devenit parte integranta a diningului, constituind picior pentru masa de dining. Blatul mesei se prelungeste in sus pe stalp devening suport pentru carti.
Bucataria este pseudo-open, in sensul ca este deschisa vizual, fara a lasa mirosurile de la gatit sa se imprasite in toata casa. Usa glisanta din sticla permite deschiderea bucatariei spre living sau izolarea dupa dorinta.
Spatiile de depozitare sunt ascunse si integrate cu iscusime ici si colo, ca sa nu transformam apartamentul intr-un depozit.
Per total, casa familiei Bibic este functionala, frumoasa si primitoare. Exact asa cum si-au dorit-o !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.