Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament ANGHELESCU

Apartamentul, aflat intr-un bloc vechi, trebuia sa fie asa cum isi doreste orice proprietar: luminos, colorat, si daca se poate, spatios. O misiune foarte grea, luand in considerare stilul binecunoscut in care au fost construite majoritatea apartamentelor la bloc. Am experimentat cu materialele, am aplicat culori deschise, am redat stralucirea unui spatiu care, aparent, nu mai putea fi redesenat.

Living

Livingul este camera centrala a apartamentului, cea care contine atat zona de relaxare, cat si cea de luat masa. Multa culoare, si mobiler potrivit.

Culorile tablourilor si designul corpului de iluminat transforma aceasta incapere.
Zona centrala a livingului este suficient de spatioasa pentru a permite amplasarea unui scaun elegant, alaturi de canapea si masuta de cafea.
Diningul este suficient pentru patru persoane.

Bucatarie

Bucataria micuta a devenit o bijuterie, desenata astefel incat sa fie valorificate ambii pereti lungi, cu blatul de o parte si electrocasnicele de cealalta.

Blatul de lucru este pe un perete, electrocasnicele pe celalalt. Bucataria este mica, intr-adevar, dar mozaicul este superb !
Aceasta latura include chiuveta, plita si cuptorul incorporat la inaltime.

Dormitorul matrimonial

Aceleasi tablouri colorate ca si in living, o imagine ampla deasupra patului pentru a crea impresia de spatiu, si dressingul mutat in alta incapere, pentru a nu sufoca acest dormitor micut.

Noptierele si veiozele jose dau eleganta acestui dormitor. Printul de mari dimensiuni de deasupra patului echilibreaza cromatic tablourile mici de pe peretele din dreapta.
Desi avem un televizor in dormitor, acesta este plasat pe un corp de mobilier care nu ia deloc din spatiu.
Nu lipseste o masuta de machiaj cu un fotoliu alb elegant.

Atentia deosebita la fiecare coltisor a dat roade. Am reusit sa transformam un spatiu mic, pe stil vechi, intr-o locuinta foarte eleganta, moderna, care sa contina tot ce e necesar dar si mici cochetarii precum masuta de machiaj sau diningul din living. Cu un pic de organizare, orice e posibil !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.