Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in Vitan - Bucuresti

Amplasat excelent intr-o cladire noua, nici in mijlocul aglomeratiei, dar si aproape de centru, acest apartament a beneficiat din start de un proiect de amenajare interioara favorizat ata de o geometrie a incaperilor foarte interesanta, cat si de multe alte atuuri : practic, ergonomic, fresh.

Poze finale

Implementarea proiectului a decurs perfect, proprietarii fiind extrem de deschisi si dornici sa nu interfereze cu munca designerului. O colaborare de exceptie, cu rezultate exceptionale !

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Dormitorul este glam, domolit totusi, pentru a fi odihnitor si elegant in acelasi timp. Finisajele scumpe si cromatica inspirata fac din acest dormitor un spatu remarcabil.
Tablia patului este capitonata cu piele naturala, patul este executat la comanda, noptierele sunt din mdf, de asemenea la comanda. Veiozele chic completeaza atmosfera.
Finisajele usilor dressingului alterneaza intre mat si lucios, sticla si mdf. Jocul acesta, combinat cu tapetul si cuvertura senzationala ofera o atmosfera sofisticata a dormitorului.

Poze comparative: proiect-amenajare

Desi au fost facute multe modificari pe parcursul implementarii proiectului, conceptul a fost in mare parte respectat, cu nenumarate reinterpretari dictate de inspiratia designerului, modificari de culori si finisaje.

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


Structura livingului a ramas aceeasi - canapea cu lounge, masuta de cafea, puf si dining in dreptul ferestrei. Un televizor mare domina latura dreapta.
Jocul corpurilor suspendate de pe perete este sustinut ca si proportii si atmosfera de plasarea canapelei si a mesei masive de dining.
Iata un exemplu graitor in privinta perspectivei: in proiect livingul pare mai mic decat este in realitate; cotele tehnice trebuie deci facute cu mare atentie, astfel ca amenajarea finala sa aiba proportii corecte.

Living

Livingul este delimitat in 3 zone : zona de zi, dining si bucatarie. Delimitarea s-a realizat atat prin culori, cat si prin materiale. Mobilierul este si de living, si de bucatarie, fara sa fie disonant si totusi diferit. Compozitia este complexa, dar nu incarcata.

Bucataria face parte din living, si este deschisa, intrucat se gateste rar si fara mirosuri puternice. Totusi este utilata complet, iar mobilierul se acordeaza perfect cu restul livingului.
Diningul ocupa zona cea mai luminoasa, fiind delimitat de zona de zi prin doua pufuri imense portocalii. Plasarea este strategica in apropierea bucatariei.
Mobilierul are spatii de depozitare atat deschise, cat si inchise. Canapeaua este foarte interesanta, mare si confortabila, centrul de greutate al camerei. Corpurile de iluminat sunt de senzatie !

Dormitor matrimonial

Dormitorul este din pacate destul de mic, iar eterna problema a spatiilor de depozitare a devenit si mai mare in acest spatiu. Totusi dupa usa exista suficient spatiu pentru un dressing, toate celelalte piese fiind proiectate cu un volum minim.

Patul este piesa de rezistenta a dormitorului, iar aceasta amenajare nu face exceptie. Tablia este capitonata, noptierele sunt executate la comanda, iar tapetul si corpul de iluminat central dau personalitate puternica incaperii.
Cele cateva rafturi prinse in pereti sunt spatii de depozitare excelente, fara a sufoca dormitorul relativ mic.
Dressingul a incaput perfect, iar usile glisante au finisaje diferite - oglinda, mdf semilucios, mdf mat, ceea ce creeaza o compozitie de texturi foarte interesanta, dar discreta.

Biroul

Cel de-al doilea dormitor a fost gandit in aceasta faza ca birou. Probabil ca in momentul in care numarul membrilor familiei va creste, va deveni camera copilului, dar transformarea va necesita investitii si deranj minime.

Canapeaua este extensibila, un lucru foarte util cand ai oaspeti.
Biroul este realizat din mdf, cu rafturi prinse in perete deasupra.
Din nou spatii de depozitare. Mobilierul este executat la comanda, si se potriveste de minune cu tapetul.

Baia

Desi initial nu au dorit reamenajarea baii, proprietarii au decis ca ar fi mai bine sa renoveze si acest spatiu. O decizie inteleapta, pentru ca acum baia se integreaza in povestea apartamentului, si are un aspect fresh si ingrijit.

Faianta si gresia, prin culorile lor, dau aerul de confort atat de placut intr-o baie, iar oglinda imensa amplifica spatiul.
Mobilierul este din mdf, iar cada mai lunga decat in mod obisnuit. Pe peretele din stanga avem depozitare inchisa cu usi placate cu oglinda.
Am profitat de dimensiunile generoase ale baii pentru a crea impresia de amploare, spatiu. Piesele de mobilier sunt putine, efectul fiind de relaxare si deschidere.

Holul

Primul spatiu la intrare, holul are si el ceva de spus, pregatind terenul pentru spatiile interioare. Tapetul cu trunchiuri de copaci este sublim !

Un hol cu multe usi, care a fost tapetat cu trunchiuri de mesteceni, pentru a da un aer natural si personalitate acestui spatiu utilitar.
Fiecare nisa a fost valorificata, pentru a compensa lipsa de spatiu din dormitor. Astfel holul contine mobilier de mari dimensiuni, foarte util pentru depozitare.
Un hol cu multe usi, care a fost tapetat cu trunchiuri de mesteceni, pentru a da un aer natural si personalitate acestui spatiu utilitar.

Inainte de amenajare

Apartamentul a fost inchiriat mai multi ani, lucru extrem de vizibil. Renovarea a presupus refacerea tuturor finisajelor, de la bucatarie pana la dormitor

Proprietarii sunt tineri, activi, cu o viata sociala ampla, care presupune intalniri dese cu amicii si un spatiu care sa se potriveasca cu stilul lor de viata. Mai mult, interiorul reprezinta personalitatile lor, ceea ce pune pe umerii designerului sarcina dificila de a descifra gusturile, preferintele si chiar dorintele lor secrete.
Interiorul este o declaratie de stil, o compozitie menita sa le satisfaca capriciile zilnice, dar si sa se muleze pe necesitatile cotidiene.

Proiectul din Vitan a transformat cu succes un apartament nu tocmai bine compartimentat intr-un camin, util dar si elegant, marea provocare constand in transformarea perceptiei asupra spatiillor : unele prea mici, altele mari dar necesitand separarea zonelor.
Un avantaj in amenajare l-a constituit mobilierul executat la comanda, spatiile de depozitare necesitand multe piese de mobilier si la cote neobisnuite.
Accesorizarea a facut cu adevarat diferenta, obiectele deosebite folosite in decorarea spatiului dand personalitate spatiului.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.