Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in Pipera

Daca a trebuit sa rezistam vreodata unei tentatii, atunci in aceasta amenajare a fost cu siguranta cazul : sa nu reiasa atat de evident ca proprietarii sunt PROASPAT CASATORITI !
Intr-adevar, apartamentul acesta este o "casa noua impreuna", ceea ce inseamna ca tot procesul a fost unul...colectiv, cu descoperiri si revelatii care au facut totul sa fie...si mai interesant decat in mod obisnuit, cu un rezultat energic si plin de culoare.
Si-au dorit un interior cu multa voiosie si prospetime, amenajarea precedenta fiind cu tente clasice si in tonuri de pamant (bejuri, marouri). Dealtfel, ne-am ferit de culorile vechi ale apartamentului : nu apare nicaieri nici bej, nici maro.
Amenajarea este complexa, cu multe elemente inedite, mici inovatii si o coloristica puternica :rosu, ocru, negru si griuri colorate.

Poze finale

Amenajarea apartamentului din Pipera este exceptionala si din punct de vedere al calitatii executiei, cat si prin felul in care am reusit sa respectam proiectul: 100% !

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Livingul este impartit in zona de tv, bucatarie si cea de luat masa.
Mobilierul este executat la comanda conform cotelor din proiect, iar tapetul retroiluminat este IDENTIC cu cel din proiect !
Corpul de mobilier care inglobeaza caloriferul a fost proiectat astfel incat sa mascheze caloriferul dar sa nu-i anuleze functia de incalzire a camerei.

Poze comparative: proiect-amenajare

Designul interior al apartamentului a plecat de la ideea de culoare si tinerete, iar la implementarea proiectului s-au respectat intocmai planurile 3D.

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


Aveti un calorifer in living ? N-ati vrea sa aveti un calorifer in living, dar nici frig sa nu fie ? Solutia este sa-l ascundeti in mobilier, cu o grila de ventilatie, si gata, telul este atins !
Tapetul retroiluminat, corpurile suspendate si canapeaua - intocmai ca in proiect.
Din nou se respecta intocmai forma, culorile si plasarea electrocasnicelor in mobilierul de bucatarie, grafica de pe sticla dintre blat si corpurile suspendate si insula cu scaune inalte.

Living, dining si bucatarie

Zona ampla care serveste rol triplu este delimitata functional. Bucataria, in tonuri de rosu, ocru si alb are o placare cu sticla pe care este grafica in dungi. Centrala termica a fost incorporata in mobilier, iar plita are numai doua ochiuri. In fond, cine foloseste 4 ochiuri deodata ?

Toate utilitatile sunt incorporate in mobilier, ascunse dar accesibile. Culorile mobilei : rosu, ocru si alb, cu grafica pe sticla.
Diningul are o placare ampla care delimiteaza livingul de zona de luat masa. Pe aceasta placare s-a montat televizorul.
In spatele grilei din mobilier este caloriferul, astfel ascuns dar in continuare eficient. Raftul rosu, inchis, este elementul de decor care echilibreaza compozitia peretelui.

Dormitorul matrimonial

Dormitorul are mai multe finisaje pe pereti, tencuiala decorativa atragand in mod deosebit atentia. Avem tapet in dungi, mobilier rosu, si un dulap mare care a trebuit recompartimentat. Petele de culoare apar peste tot, pe fiecare perete si in fiecare zona. Mobilierul este foarte-foarte elegant.

Tablia patului este amplificata de panoul imens de rigips, distantat fata de perete, cu retroiluminare.
Zona masutei de machiaj incorporeaza dulapul, si se vede excelent tencuiala decorativa de pe peretele din dreapta.
Raftul colorat este un spatiu de depozitare excelent, cu o singura aplica din aceeasi colectie cu celelalte corpuri de iluminat.

Dormitorul de oaspeti

Sau biroul, sau camera copilului, dormitorul acesta colorat va deveni ceea ce trebuie sa devina in functie de necesitatile momentului. Deocadata birou, este colorat la fel cu restul apartamentului, viu si enegic.

Rafturi montate pe sticla, cu un birou modern care ascunde toate cablurile si accesoriile ce ar putea da incaperii un aspect dezordonat.
Dressingul mare, pe un perete intreg, este placat cu oglinda, ca sa dea un plus de spatiu. Caloriferul decorativ este montat la inaltime.
Canapeaua este extensibila, iar pe perete avem un tablou de mari dimensiuni, foarte indicat intr-o incapere mica.

Baia matrimoniala

Foarte cocheta, cu sanitare de foarte buna calitate, baia matrimoniala are corpuri de iluminat cu abajur iar pe pereti tencuiala de exterior, rezistenta la apa si la abur. Faianta decorativa "Audrey" este senzationala !

Simplu si elegant, mobilierul este de foarte buna calitate, iar abajururile dau peretelui pata de culoare.
Combinatia de faianta cu tencuiala decorativa este inedita si foarte, foarte interesanta. O mica inovatie cu un foarte mare efect !
Faianta decorativa 'Audrey' reflecta pasiunea pentru moda a proprietarei.

Ba¡ia de serviciu

"baia lui", baie de serviciu, incaperea are toate atributele pentru a fi un spatiu placut si interesant, util si plasata perfect in geometria apartamentului.

Jocul faiantei in mai multe culori da spiritul jucaus al baii.
Cabina de dus a fost considerata indispensbila pentru diminetile grabite, dar si pentru oaspeti.
Masina de spalat a fost plasata si ea aici, cu un spatiu de depozitare deasupra.

Inainte de amena¡jare

Amenajarea anterioara a avut accente clasice, potrivita pentru anul in care a fost facuta, dar desueta in momentul actual si neconcordanta cu noul spirit al casei.

S-au inlaturat toate finisajele, si au fost refacuti peretii.
Mobilierul a fost inlaturat integral, dar electrica a ramas nemodificata.
Parchetul a fost pastrat, fiind de buna calitate si pentru ca nu s-a uzat excesiv in anii de folosire.

Ca si casa noua (desi nu este chiar asa de noua, este a doua amenajare interioara pentru acest spatiu), apartamentul indeplineste conditiile impuse de noii locatari. Pozitiv, colorat si energic, apartamentul transmite de la intrare pana in dormitor aceeasi energie, fiind in acelasi timp util si pregatit pentru nevoile actuale, dar si pentru viitor. De exemplu, biroul va deveni cu siguranta camera copilului, insa deocamdata poate fi fara probleme dormitor pentru oaspeti.
Inovatiile aplicate la tot pasul fac ca totul sa fie si mai interesant, de la caloriferul ascuns in spatele unui corp de mobilier pana la tencuiala decorativa de exterior aplicata pe peretii din baia matrimoniala.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.