Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in Piata Domenii

Foarte mare, spatios si luminos, apartamentul din Piata Domenii este un vis frumos. Se adauga o compartimentare foarte, foarte inspirata si un trafic bine gandit de constructor, si reteta casei perfecte e gata.
A, mai trebuie ceva: o amenajare interioara pe masura ! Ceea ce am si realizat pentru cei doi proprietari, tineri si preocupati de creatie si filme. Au fost necesare doua birouri in living, ei lucrand de acasa, fara a transforma totusi camera intr-un office standard. Solutia a fost ascunderea monitoarelor mari, pentru grafica, sub blatul birourilor, cu ajutorul unor lifturi speciale actionate electric, cu telecomanda.

Livingul

Livingul este neobisnuit de mare, cu spatii vitrate imense si un balcon interesant. Spatiul generos ne-a permis alocarea unui spatiu suficient pentru zona de socializare, cat si pentru cele doua birouri.

Spatiul generos a permis definirea clara a zonelor, o canapea ampla cu un sezlong confortabil si spatii de depozitare alternativ deschise/inchise.
Canapeaua este executata la comanda, fiind special desenata pentru a fi potrivita atat pentru vizionarea filmelor, cat si pentru a gazdui cat mai multi invitati. Tetierele sunt actionate cu piston, reglabile electric.
Se vede zona de birouri, mobilata astfel incat sa satisfaca necesitatile specifice, dar integrata in conceptul general al livingului. Cele doua monitoare gliseaza sub nivelul blatului, devenind invizibile la apasarea unui buton.

Bucatarie

Bucataria, neobisnuit de mare, include si o zona de luat masa, si un dining plasat intr-o nisa cu vedere la exterior. Peretii sunt decorati cu fotografii de familie si din calatoriile cuplului, facute chiar de ei.

Bucataria foarte eleganta, cu liniile mobilierului drepte si simple. Incorporeaza toate utilitatile (frigidere, cuptor electric, plita, masina de spalat rufe, masina de spalat vase), ramanand suficiente spatii de depozitare.
A fost loc si de dining neobisnuit, inalt, care, plasat in balconul bucatariei, elibereaza astfel zona livingului si permite un cadru foarte interesant de luat masa in lunile calde.
O zona de luat masa cu suficient spatiu pentru 4 persoane este plasata vis-a-vis de blatul de lucru, foarte convenabila pentru mesele mai putin formale.

Dormitor

Dormitorul nu putea sa fie diferit de restul casei, in sensul ca este mare cu o amenajare eleganta si cocheta. Tablia patului este din mdf vopsit combinat cu tapiterie, iar tapetul deosebit de interesant.

Tapetul dormitorului este senzational, texturat si colorat deosebit, cu tablia patului din mdf frezat si capitonaj.
Un dormitor simplu, mobilat cu strictul necesar, suficient de spatios pentru a fi cu adevarat de vis.
Tapetul acopera si peretele din fata patului, creand simetria necesara. Mobilierul de sub televizor este destinat maruntisurilor din garderoba, restul elementelor fiind depozitate in dressing.

Baia matrimoniala

Baile au fost deja mobilate de catre constructor, misiunea noastra fiind doar sa includem mobilierul intr-un concept. Rezultatul este un glam retinut, foarte elegant dar cu o stralucire moderata.

Baia nu a pus mari probleme de amenajare, ea fiind gata mobilata, dar au trebuit adaugate elemente care sa integreze spatiul in conceptul general.
Avem o nisa care a fost placata cu oglinda colantata cu un model romboidal similar decorului mobilei.
Deloc incarcata de piese inutile, dimensiunile baii sunt in realitate mai mari decat par in aceasta imagine. Spatiu suficient, cu sanitare de foarte buna calitate.

Hol

Pentru ca este foarte mare, holul a trebuit impartit pe zone, pentru a delimita spatiul. Bineinteles ca exista o zona de depozitare de mari dimensiuni, iar rama DE oglinda aplicata peste placarea CU oglinda este deosebita.

Holul a fost impartit printr-o linie diagonala imaginara, cu doi pereti tratati intr-un anume fel, si ceilalti doi diferit.
Spatiul suficient si o serie de neregularitati ale peretilor a permis montarea unui dulap mare care sa stocheze nenumarate haine si alte lucruri.
Holul a fost impartit printr-o linie diagonala imaginara, cu doi pereti tratati intr-un anume fel, si ceilalti doi diferit.

Inainte de amenajare

Foarte bine construit, apartamentul nu a necesitat modificari structurale sau de electrica, iar partea de tevi si conducte a ramas neatinsa. Un proiect deosebit de generos, propice unei amenajari indraznete !

Cei doi proprietari, cu un stil de viata propriu, beneficiaza de un spatiu larg si de o amenajare care profita de acest spatiu pentru a sugera confort si libertate. Zonele au fost delimitate atat in living (zona de zi - birou) cat si in bucatarie (blat de lucru cu zona de luat masa - dining) pentru a segementa cat de cat incaperile neobisnuit de mari.
Pe langa spatiul generos, zona in care este plasat imobilul este linistita si in imediata vecinatate a unui parc, deci un (alt) plus pentru acest apartament fantastic.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.