Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartamentul familiei Ionescu

Tineri parinti, cei doi proprietari si-au dorit o casa pe care s-o poata personaliza in functie de anotimp si cu ocazia sarbatorilor. Doamna casei, designer vestimentar, a realizat drapajele si a solicitat o amenajare in tonuri neutre, pe care s-o poata imbogati in functie de sezon si de...inspiratie :)
Apartamentul a fost amenajat in spirit usor scandinav, cu mult lemn si accente puternice de culoare. Tonurile neutre permit exprimarea libera a talentului celor 3 locatari, iar compartimentarea inspirata a spatiului le asigura un trafic ergonomic si acces facil intre incaperi.

Living

Lvingul este in mod clar media center-ul casei, dotat cu cele mai noi gadgeturi in materie de Home Cinema, automatizarea luminilor, si chiar instalarea unui living-pc de dimensiunile unui puc de hockey.

Tonuri neutre si drapaje executate manual, cu mobilier echilibrat si util.
Tonuri neutre si functionalitate, cu o canapea comoda si incapatoare.
Schite si desene de design vestimentar plasate pe pereti, spatii inchise de depozitare si o zona de socializare primitoare.

Bucatarie

Cu accente scandinave, mult lemn si pete de culoare, cu un perete verde (preferatul membrilor familiei) si parchet, bucataria este cu siguranta o surpriza placuta si o alternativa la bucatariile obisnuite de pe la noi.

Verdele preferat al familiei este echilibrat de albul mobilei de bucatarie.
Bucataria nu este mare, dar am reusit sa includem utilitatile, centrala termica si spatiile de depozitare indispensabile.
Influentele scandinave se simt puternic in bucatarie: mobilier alb din lemn si culori puternice.

Dormitorul matrimonial

Un dormitor cu baldachin, si acesta atipic, mobilat simplu si cu tonuri neutre. Drapajele baldachinului au fost realizate manual chiar de proprietara.

Drapajele fixate in tavan creeaza un baldachin pentru patul matrimonial. Culorile neutre sunt compensate de movul storului de la fereastra.
Coloristica neutra este sustinuta de sertarele comodei, multicolore si jucause.
Drapajele fixate in tavan creeaza un baldachin pentru patul matrimonial. Culorile neutre sunt compensate de movul storului de la fereastra.

Dormitorul copilului

Cu o caleasca literalmente de vis si printuri colorate pe pereti, dormitorul va gazdui o fetita minunata. Mobila este simpla, ca sa nu incarce si sa incomodeze traficul.

Mobila din camera fetitei simuleaza o caleasca, iar copacelul este printat pe perete.
Mobilierul nu foarte voluminos este esential pentru depozitare, totusi lasa loc pentru manevrele inerente in camera copilului.
Mobilierul este executat din mdf frezat, folosindu-se un sablon generat pe computer. Dupa frezare s-a colantat profesional grafica.

Baia

Desi culorile alese sunt alb-negru, culoarea va fi abundenta in aceasta baie, fiind data de prosoapele pe care si le vor achizitiona proprietarii. Modelul faiantei se continua pe peretele cazii. Sticla dusului este sablata prin colantare profesionala.

Eleganta este simplitate ! Faianta si ceramica de foarte buna calitate transforma aceasta baie mica intr-o bijuterie. Cromatica va fi mult imbogatita de prosoapele viu colorate.
Separarea zonei de dus de restul incaperii se face printr-o foaie de sticla sablata, iar bideul este nelipsit.
Eleganta este simplitate ! Faianta si ceramica de foarte buna calitate transforma aceasta baie mica intr-o bijuterie. Cromatica va fi mult imbogatita de prosoapele viu colorate.

Inainte de amenajare

Situat intr-un bloc nou, apartamentul a fost preluat din faza de gri, cu o compartimentare solda din beton cam prea putin flexibila. Totusi reprezinta un caz ideal de amenajare, pentru ca toate detaliile amenajarii au fost clar stabilite inainte de aplicarea finisajelor.

O situatie foarte interesanta a fost creata de compartimentarea apartamentului. De regula realizate din rigips, compartimentarile foarte solide, mandria domnului Ionescu, au limitat intrucatva desenul incaperilor si utlitatea lor, insa intr-un final s-a rezolvat problema, printr-o redistribuire a spatiilor de depozitare. Solid nu inseamna flexibil :)
Talentul si priceperea cu textilele i-au creat un teren de joaca nu fiicei, ci mamei, care a realizat cu inspiratie si bun gust toate drapajele si are posibilitatea sa coloreze interioarele in functie de sezon folosind accente de culoare pe fondul neutru.
Se zice ca omul sfinteste locul, si credem ca aceasta casa este destinata sa fie superba in primul rand datorita celor care o locuiesc !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.