Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartamentul familiei Jigman

Casa este totul pentru o tanara familie. Ea trebuie sa reflecte personalitatile proprietarilor, sa le permita sa fie ei insisi si sa-i inspire. Dincolo de teorie, apartamentul acesta chiar asa trebuia sa iasa.
Si asa a si fost amenajat. Asteptarile complexe legate de zonele livingului, de finisajele bailor au fost concentrate in acest proiect.
Proiectul a fost realizat cu foarte mare atentie la mesajele pe care fiecare spatiu trebuie sa le trasnmita.

Living

Livingul contine un dining, o cananpea cu o geometrie generoasa pentru a gazdui musafirii, dar si spatii de depozitare menite sa ascunda dezordinea.

Canapeaua este in mod clar ergonomica, desenata pentru a facilita interactiunile in gasca mare.
Spatiile de depozitare alterneaza intre deschis si inchis, cu un efect simetric foarte placut.
Tapetul jucaus si corpurile de iluminat centrale fac incaperea sa arate altfel, cu acel aplomb necesar unei amenajari coerente.

Bucatarie

Tapetul este cel mai puternic element din acesta bucatarie, creind, alaturi de rafturile suspendate create prin procedeul numit design parametric un efect inspirational.

Tapetul este pur si simplu minunat, fiind puternic inspiratinal alaturi de culorile mobilierului si geometria generala a bucatariei.
Mobilierul se curbeaza in jurul locatarilor, inconjurandu-i cu spatii utile si desenate inteligent.
Mobila executata la comanda incorporeaza toate utilitatile, lasand loc pentru o masa si suficient spatiu de trafic.

Dormitor

Dormitorul trebuia sa fie si linistitor, dar nu plictisitor, si colorat, dar nu prea mult. Asa ca a fost proiectat respectand exact aceste cerinte. Dressingul este mare si practic, dar nu sufoca incaperea.

Patul este simplu, iar peretele din spatele lui are o culoare potrivita cu varsta proprietarilor.
Au fost prevazute spatii de depozitare pe fiecare perete, nu foarte voluminoase date fiind dimensiunile nu tocmai mari ale dormitorului.
Dressingul acopera un perete intreg, rezolvand problema depozitarii hainelor si nu numai.

Baia matrimoniala

Baia matrimoniala reuseste sa dea senzatia de spatiu desi nu este o baie mare, fara sa fi fost folosite in exces oglinzi. Rafturile suspendate, odata populate cu obiecte personale, vor da un aer de intimitate.

Desenul curat si coerent al baii o face sa para spatioasa prin senzatia de ordine pe care o transmite.
Finisajele executate foarte atent si mobilierul executat la comanda completeaza aceasta baie.
Modelul faiantei este o cochetarie de care spatiul avea nevoie, pentru a transmite ceva din personalitatea proprietarilor.

Inainte de amenajare

Apartamentul a fost inchiriat inainte, ceea ce a insemnat refacerea tuturor finisajelor. Un lucru bun, intrucat proiectul a putut fi pus in aplicare la potential maxim.

Aparatmentul familiei Jigman este expresia personalitatilor celor doi soti, imbinate pentru a putea convietui in acest spatiu nu numai util, dar si bine compartimentat.
Desenul original al cladirii a fost considerat suficient de potrivit cu dorintele proprietarilor si a fost pastrat nealterat, ceea ce a ajutat la reducerea substantiala a costurilor. Astfel s-au putut aloca fonduri pentru tratarea cu atentie a tuturor spatiilor, lucru ce initial li s-a parut proprietarilor imposibil.
Proiectul imbina cu succes elemente nu tocmai scumpe cu piese deosebite, ceea ce creeaza un spatiu echilibrat, fara a da senzatia de ieftin.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.