Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in Cartierul Francez - Bucuresti

Acest apartament, situat strategic in Cartierul Francez, a devenit in urma amenajarii mai...mare. Mult mai mare, fiind necesare lucrari ample de extindere a spatiului interior pe terasa, cat si amenajarea acoperisului, care a devenit gradina.
Plasat la ultimul etaj al unui imobil cochet, apartamentul avea in opinia proprietarului o terasa mult prea mare, pe care n-avea s-o foloseasca niciodata in intregime. Asa ca am extins spatiul locuibil fara sa asezam nici o caramida si fara sa inchidem deloc perspectiva superba. Am folosit sistemul Winter Garden, care permite o izolare termica perfecta cu o suprafata vitrata maxima. Sticla este cu degivrare, ca sa preintampinam acumularea zapezii si a ghetii pe acoperis, si cu incalzire, ceea ce inseamna ca panourile de sticla radiaza caldura.
Apartamentul a fost amenajat in spirit scandinav, cu mult lemn si accente de culoare puternice. Materialele sunt toate de exceptie, proprietarul fiind dispus sa aloce un buget generos acestei amenajari.

Livingul cu terasa

Livingul este foarte mare, cu o terasa care a fost incorporata partial. Spatiul deschis a permis amplasarea unei canapele mari, a rafturilor pentru carti pe un perete intreg si a semineului care incalzeste tot ansamblul. In spatele placarii se afla un dressing imens.

Livingul este luxos si confortabil. Finisajele de exceptie fac diferenta.
Este vizibila parte din terasa acoperita si zona suprainaltata pe care este plasata canapeaua.
Pe dreapta sunt rafturile pentru carti, extrem de lungi si suspendate pe cabluri de otel.

Dormitorul matrimonial

Spatios si bine proportionat, dormitorul are ca piesa centrala patul cu tablie supradimensionata din piele naturala. Dressingul este mascat de usi glisante care scot la iveala, cand e nevoie, un televizor ascuns.

Patul confortabil are o tablie supradimensionata din piele naturala, creeaza senzatia de spatiu.
Dressingul este ascuns in spatele usilor glisante. Tot acolo se ascunde si televizorul.
Spatiile de depozitare de pe peretele din dreapta contrabalanseaza masca caloriferului.

Baie

O bijuterie, baia este placata in intregime cu gresie si faianta rectificata, dalele alternanad in asa fel incat sa creeze contrast cu bideul si wc-ul. Doua lavoare creeaza efectul vanity dorit, iar cada ovala are baterie de pardoseala, foarte potrivita pentru amenajarea acestei bai.

Baia este placata in intregime cu gresie si faianta rectificata, ceea ce creeaza senzatia de continuitate dorita.
Jocul placilor urmareste amplasarea obiectelor din baie, pentru a crea efectul de contrast.
Simpla, eleganta, ergonomica. Designul interior al baii completeaza amenajarea de interior a apartamentului.

Bucatarie, dining si hol

Spatiul deschis permite circulatia libera intre zone, care sunt delimitate doar coloristic. Diningul este mai degraba o zona tampon intre bucatarie si living, nelipsind frigiderul de vinuri. Insula bucatariei este aspirata de o hota decorativa de mare putere.

Bucataria este prevazuta cu o insula aspirata de o hota de mare putere.
Diningul joaca rolul de zona tampon intre living si bucatarie, fiind deservit direct de insula si de spatiile de depozitare de pe perete.
Holul contine spatiile de depozitare imediata pentru hainele uzuale, dar si o fereasta fixa mare  catre terasa.

In timpul amenajarii

O amenajare extrem de solictanta din punct de vedere logistic, lucrarea a necesitat atat consolidarea punctelor slabe ale cladirii cat si pregatirea spatiului pentru nenumaratele accesorii si gadgeturi care transforma aceasta casa intr-o Smart Home.

Eliminarea umpluturii a solicitat consolidarea structurii.
A fost pastrata tubulatura originala a cladirii pentru aerul conditionat si hota.
Lucrarile au durat destul de mult, insa atentia la detalli a fost rasplatita la final.

Proprietarul apartamentului, foarte atasat de cartile sale (foarte numeroase si in permanenta extindere) a cerut in mod expres desenarea unor zone de depozitare si de expunere a lor. A fost necesara montarea rafturilor la vedere, fixate de cabluri de otel in tavan si pardoseala. S-a urmarit plasarea lor in asa fel incat sa nu obtureze nicicum lumina naturala, de care acest apartament abunda.
In plus, spatiile se imbina armonios, avand practic bucatarie, dining, living si terasa fara pereti despartitori.
Nu s-a facut rabat la calitate in nici unul dintre spatii, si lucrul acesta este atat vizibil cat mai ales o experienta tactila deosebita. Un alt avantaj il prezinta durabilitatea montajelor.
Tema generala este una contemporana, cu influente scandinave si cu sugestii stilistice subtile la tot pasul.
O amenajare fantastica, care se potriveste perfect cu proprietarul !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.