Serviciile noastrePersonal Shopper:

Un nou serviciu !

Achizitionarea tuturor obiectelor necesare casei tale. Acest serviciu Include:

* chestionarul preliminar

* cumpararea obiectelor si a decoratiunilor

* decorarea casei cu noile achizitii


Contacteaza-ne !

Amenajari Interioare

Ce sunt amenajarile interioare ?

Amenajarile interioare inseamna tot procesul de transformare a unui spatiu gol sau nepotrivit intr-o locuinta confortabila, ergonomica, conform unei unitati stilistice.
Uneori se pleaca inca din faza de constuctie a structurii cu un proiect de amenajare interioara, ceea ce da coeziune intregului proces de constructie. Insa cel mai adesea structura - peretii - exista, si atunci intreaga amenajare interioara devine un proces de transformare.
Amenajarea poate fi uneori facuta plecand de la un spatiu deja locuit, care necesita doar "imbunatatiri". Un facelift, mai exact, pe baza de mici decoratiuni (perdele, draperii, tapet, mochete si covoare, vesela noua, cateva scaune si chiar vaze si ghivece noi).
Desi nu pare, aceasta este cea mai dificila amenajare, intrucat designerul trebuie sa integreze in concept elemente deja existente, pe care nu le place neaparat, sau care sunt greu de integrat. Totusi, se poate.

Iti trebuie proiect sau nu ?

Cel mai bine este, evident, sa se faca un proiect. Acesta este 3D - se realizeaza o reprezentare virtuala a spatiilor pe calculator, ceea ce permite o mai buna vizualizare atat de catre designer, cat si de catre proprietar. In plus, se poate schimba orice material si orice culoare de oricate ori este nevoie, pana cand solutia gasita este perfecta.
In realitate acest lucru este imposibil - cum ar fi sa cumperi 3 feluri de mocheta, sa le montezi pe rand si apoi sa duci inapoi ce nu-ti place ?!
Amenajarea continua cu punerea in practica a proiectului, adica varuit, aplicat tapet, schimbat - daca este cazul - parchetul sau usile, uneori profitandu-se de ocazie pentru a schimba instalatii defectuoase sau pentru a reconfigura spatiul.
Se stie ca nu e suficient sa-ti doresti, trebuie sa stii sa si obtii ! Ei bine, un proiect virtual isi are corespondentul in realitate, insa toate obiectele si decoratiunile, stofele, materialele si culorile trebuie sa fie de calitate, si, daca se poate, nu chiar scumpe. Un designer stie de unde sa le ia, stie si cat valoreaza ele cu adevarat, si poate face minuni cand te grabesti, pentru ca are o lista mare de furnizori pe care ii cunoaste, stie ce produse au si care sunt termenele de livare si discounturile practicate.
Per total, amenajarea interiorului este un proces complex, dar nu neaparat dificil. Trebuie doar sa apelezi la persoana potrivita :)

Amenajare interioara de sezon

Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.