Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa Branesti

O casa in Branesti reprezinta compromisul ideal. Aproape de oras, dar langa lac si cu padurea la o aruncatura de bat. Amenajarea acestei case a presupus un efort de imaginatie, intrucat stilul modern-glam dorit de proprietari contrasteaza puternic cu ciripitul pasareleleor si soarele care invita la o plimbare cu barca pe lac.
Spatiul este interesant si indraznet, cu un living semicircular si o zona de dining plasata pe un podium, ca un fel de scena pe care vor sustine un spectacol farfuriile si paharele. Accesul se face printr-un hol larg, atat de larg incat ne-a permis plasarea unor dulapuri mari care, desi rezolva problema spinoasa a depozitarii, nu incomodeaza cu nimic trecerea.
Un proiect intresant, care mi-a dat ocazia sa respir si nitzel aer curat. O incantare !

Living

Forma semicirculara a peretelui exterior da o forma interesanta zonei de socializare, pe care proprietara a dorit-o dotata cu semineu si o canapea ampla, pe care sa incapa toata familia, si nu numai !

Fereastra falsa dintre living si dining gazduieste obiecte decorative si carti, completand linia clasica a fotoliului si dand incaperii un aer interesant.
Canapeaua este mare, cu multe locuri si multe posibilitati de configurare. Culoarea se regaseste la cele doua masute.
Mobilierul pentru televizor este realizat la comanda, in constructie tinandu-se cont de curbura exacta a peretelui. Pentru o vizonare confortabila in zilele insorite, se inchid jaluzelele electrice exterioare.

Bucataria

Bucataria asta are, ati observat corect, o insula centrala. Mobilierul este desenat cu linii curbe si spatii de depozitare neobisnuite, iar finisajele sunt din mdf. Integral la comanda, productie SpotOnDesign.

Bucataria a fost realizata integral la comanda, in atelierul SpotOnDesign, cu suprafete curbe foarte placute. Electrocasnicele sunt exclusiv electrice.
Insula centrala, pentru luat masa, are picioarele decupate din mdf, dupa un proiect realizat de SpotOnDesign. Efectul vizual este foarte puternic, iar stabilitatea garantata !
Accesul catre camara este mascat de o usa culisanta, iar pe peretele din fata insulei se afta un televizor prins in perete.

Diningul

Cum sa nu tremuri de incantare cand vezi acest setup ? Masa cu picioare atat de interesante, servanta classic-glam, rafturile incadrate de fereastra faux, lumina... Stiu, e proiectul facut de mine, dar mor dupa el !!

Tapetul, masutele, servanta, corpul de iluminat...ce mai !
Peretele dintre living si dinig este de fapt o fereastra, un element inedit la interior.
Diningul este suficient pentru 6 persoane, cu posibilitatea extinderii mesei, si se afla convenabil in imediata vecinatate a bucatariei.

Lucrari de amenajare

Casa e construita pe o coasta, intr-o usoara panta, cu fundatii bine calculate. Spatiile sunt destul de bine gandite, cu mici probleme la etaj, dar din fericire nimic care sa nu poata fi salvat cu nitzica imaginatie.

Se vad aici dinigul si livingul, cele 3 trepte si accesul spre bucatarie.
Toate spatiile au proportii si forme atipice, ceea ce reprezinta o provocare cand faci un proiect de amenajare interioara.
Tavanele au fost pregatite pentru retroiluminare, o idee foarte buna pentru ca lumina indirecta creeaza cea mai placuta atmosfera.

Proiectul acesta are o poveste interesanta. S-a pornit de la un concept romantic-modern, am descoperit apoi copiii familiei, dupa care am cazut de acord asupra stilului contemporan, cu puternice accente glam.
In fond, asta este rolul meu, al designerului, sa dau optiuni si sa vin cu idei acolo unde nimic altceva nu pare sa se potriveasca. Discutiile si studiile pe care le-am facut, in 2D si 3D ne-au lamurit pe toti, proprietari si designer deopotriva, de ceea ce-si doresc ei cu adevarat.
In final, proiectul are ceva din eleganta unui club select si sugereaza totodata subtil caracterul si aspiratiile locatarilor.


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.