Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament in zona Belvedere

Un proiect bun de amenajare interioara transforma spatiul, utilizand mobilierul, corpurile de iluminat, tapetul si draperiile, pentru a exprima stilul si personalitatea proprietarilor. Cum noi ne pricepem sa facem doar proiecte foarte bune de design interior, apartamentul Belvedere exprima pe deplin valorile celor trei locatari: confort, culoare, ergonomie, caldura. Enjoy !

Living

Livingul, realizat integral la comanda, contine un dulap - dressing cu usi din oglinda, ansamblu mobilier TV cu spatiu pentru depozitare audio-video si o blibioteca semi-deschisa suspendata, canapea in forma de U extensibila, masuta cafea, un fotoliu langa geam pentru citit sau relaxare, tapet, tablouri si draperii menite sa creeze o atmosfera perfecta.


Canapeaua din living este modulara si extensibile. Dehusabila si cu perne la alegere. Ce mai, definitia personalizarii !
Ce compozitie eleganta ! Livingul acesta este mic, dar impresia pe care ne-o da amenajarea de interior este de lejeritate, completata de mobilierul de living extrem de practic.
Daca privim din alt unghi livingul, observam ca este suficient loc intre modulele canapelei extensibile la comanda si mobilierul tv, de asemenea realizat la comanda. Loc suficient de joaca si dans :)

Bucatarie

Avem de-a face cu o bucatarie de dimensiuni mici in care optimizarea corecta a spatiului a fost esentiala, astfel incat am reusit sa includem chiar si o zona de luat masa pentru intreaga familie. Corpurile suspendate au fost inaltate pana la tavan pentru a castiga inaltime la spatiile de depozitare. Aspectul ordonat, bine gandit al spatiului il face sa para incapator si aerisit.


Corpul de iluminat central a fost montat aproape de tavan, pentru a permite deschiderea usilor mobilierului.
Oranizare, ce mai ! Daca totul e bine gandit, spatiul devine suficient in orice fel de configuratie. Important e sa ai un proiect de design interior bine gandit.
Pe langa centrala, hota si cuptor mai avem incastrata o masina de spalat vase slim si un frigider semi-incorporat. Totul e optimizat la maxim.

Dormitorul matrimonial

Tapetul, combinat cu tablia tapitata a patului si cu draperiile bogate dau sentimentul de caldura si intimitate in dormitorul matrimonial.

In dormitorul matrimonial retine atentia in primul rand tapetul, sustinut estetic de tablia alba a patului.
Noptierele sunt confectionate din mdf vopsit lucios cu doua randuri de sertare, la care se mai adauga un perete de mobilier TV nu foarte adanc dar care include o depozitare de dimensiuni medii.
Nu am vrut un dressing imens, care sa apese camera, asa ca am proiectat un dulap de dormitor mediu, cu usi placate cu oglinda. Perfect !

Dormitor baiat

E un dormitor fara varsta, in sensul ca, odata cu trecera anilor, nu se va demoda pentru ca micul proprietar va deveni mare :)

Tanarul beneficiar - un baiat mega simpatic si-a dorit un dormitor serios si nu cu prea multe briz brizuri.
Mobilierul de dormitor include o mica biblioteca, spatii de depozitare inchise si chiar si un tv.
Canapeaua din dormitorul copilului este extensibila, pentru a elibera in mod miraculos spatiul pe timpul zilei. Si ce, un pic de magie nu strica, nu ?

Hol

Holul este deschi spre living, contribuind la senzatia de spatiu. Apropos de spatiu, mobilierul din hol include un dressing generos, o comoda si oglinzi - atat de utile !

Holul comunica liber cu livingul, iar livingul comunica la fel de liber cu holul. Prieteni buni :)
Holul de la intrare este prima impresie pe care ti-o da o amenajare de interior. Asa ca ne-am straduit sa cream un efect interesant.
Dulapul este realizat la comanda si contine o zona pentru depozitat toate tipurile de haine, palarii, pantofi si accesorii. Totul ascuns, ca sa fie mereu ordonat !

Zona Belvedere este aproape de statia de metrou Eroilor si in vecinatatea raului Dambovita. Apartamentul se bucura de o priveliste superba, fara obstructii. Componenta apartamentului include living, bucatarie, dormitor matrimonial, dormitor baiat, baie mare si mica, hol si balcon. Toate sunt separate cu usi, pentru ca open-space nu este un concept pe placul proprietarilor. O familie tanara, cu un baiatel mega simpatic si foarte respectuos, si-au dorit un decor aerisit si luminos dar in acelasi timp si cu spatii de depozitare la indemana. Mobilierul la comanda include oglinzi pentru un efect de spatiu, tapet expersiv, cu personalitate, si iluminat direct si indirect plasat in asa fel incat sa creeze sentimentul de "acasa".
Pe timp de zi, ferestrele generoase din living, de la podea pana in tavan, permit patrunderea luminii naturale, iar noaptea stafeta este preluata de iluminatul artificial. Amenajarea apartamentului se axeaza pe culori neutre, de pamant, cu cateva accente care anima decorul. Accentele de culoare sunt introduse cu ajutorul decoratiunilor (corpuri de iluminat, carti, boluri, recipiente etc.), inserate strategic ici si colo. Desi masoara doar 70 de mp, locuinta asigura tot confortul si functionalitatea necesare unei familii tinere.

Caracteristici : design interior bucuresti, mobilier living la comanda, mobilier dormitor la comanda, amenajare de interior calduroasa, decoratiuni zazui.Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.