Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.Personal Shopper:

Un nou serviciu !

Achizitionarea tuturor obiectelor necesare casei tale.

Acest serviciu Include:

* chestionarul preliminar

* cumpararea obiectelor si a decoratiunilor

* decorarea casei cu noile achizitii


Contacteaza-ne !

Apartament Stefan cel Mare

Acest apartament pentru care am facut intregul proiect de amenajare interioara este situat intr-un bloc vechi, pe bulevardul Stefan cel Mare, foarte convenabil ca si pozitionare fata de obiectivele importante din oras, dar si cu o priveliste surprinzatoare: de la balcon se poate vedea nestingherit Piata Victoriei, Piata Universitatii, chiar si pasajul Basarab.

Poze finale

Respectarea proiectului 3D este esentiala in ceea ce priveste mobila la comanda, corpurile de iluminat si cromatica. Materialele folosite, tapetul si draperiile, mdf-ul si lavabilul - toate au fost alese din faza de proiect si apar in pozele executatele la finalul lucrarilor.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Mobila de bucatarie este executata integral la comanda de atelierul SpotOnDesign. S-a folosit o combinatie de mdf si pal, si o placare cu sticla intre blat si corpurile suspendate.
Compozitia este echilibrata cromatic de peretele vopsit portocaliu, iar spatiul este aerisit, cu accente retro.
Peretele dintre bucatarie si camera adiacenta a fost daramat, rezultand un spatiu amplu pentru zona de zi ce include un dining pentru 6 persoane si spatii de depozitare generoase.

Poze comparative: proiect-amenajare

Cea mai mare satisfactie a designerului este atunci cand proiectul final arata exact asa cum l-a imaginat in faza de proiectare. In acest apartament, este evidenta pastrarea liniilor mobilierului, compartimentarea si decoratiunile.

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


Bucataria a fost calculata precis, pentru a se potrivi perfect in spatiul destinat. Proiectul 3D a permis evaluarea luminii din incapere si compartimentarea mobilierului, cat si alegerea culorilor folosite.
Iata cat de usor este sa-ti imaginezi cum va arata casa dupa amenajare pe baza randarilor. Alaturate, proiectul si realitatea abia daca se pot deosebi !
Peretele care separa zona de zi si holul a fost pastrat partial, pentru a sustine o mare oglinda si pentru a delimita cele doua zone. Implementarea proiectului respecta intocmai cotele tehnice, culorile si plasarea materialelor.

Living

Plasat central, livingul este camera de trecere, insa printr-o plasare atenta a canapelei si a mobilierului, am optimizat traficul. Avem un sistem audio performant si un tv mare, iar elementele decorative dau camerei un aspect ingrijit si ordonat.

Livingul are tot ce este necesar pentru destindere, impreuna cu un sistem audio complex, proprietarul fiind pasionat de muzica, dar si rafturi pentru carti si zone de deopzitare inchise.
Mobilierul este executat la comanda din pal si mdf si are o forma interesanta care complementeaza perfect acest spatiu.
Inclusiv canapeaua este executata la comanda, ideala pentru o seara cu oaspeti numerosi.

Bucataria si diningul

Toate, dar toate electrocasnicele au fost incorporate in mobilier, nelasand nimic la vedere. S-a dorit un blat mare e lucru si pentru a gazdui diverse obiecte, decorative sau pur si simplu utile, asa ca blatul se intoarce si pe peretele cu geamul.

Bucataria este spatioasa si face corp comun cu zona de dining.
Mobilierul este simplu, dar incorporeaza toate electrocasnicele necesare, astfel blatul a ramas liber, neobstructionat.
Zona de dining este vesela in galben, iar corpurile de iluminat metalice moderne scot in evidenta spatiul.

Dormitorul matrimonial

Pentru a lasa accesul liber la dressing, mai ales in momentele de graba, am optat pentru plasarea patului pe peretele cu usa, iar aceasta plasare a facut posibila instalarea unei masute de machiaj cu oglinda. Designul dormitorului invita la odihna.

Dormitorul matrimonial are un design deosebit. Zona patului iese in evidenta prin combinatia tapetului cu var lavabil si a aplicelor discrete.
Patul imens si culorile calde asigura tot confortul necesar pentru un somn linistit.
Aici gasim si un dressing suficient de incapator si o comoda suspendata cu oglinda.

Camera de hobby

Cati dintre noi nu ne dorim o asemenea camera?! O camera numai si numai pentru hobby, care la nevoie sa serveasca si altor scopuri decat munca... Avem un birou cu un calculator puternic, dar si canapea si o decorare foarte calda a interiorului.

Camera de hobby pastreaza si ea acelasi stil cald care se regaseste in toata casa. E o camera ideala pentru lucru si relaxare.
Canapeaua este facuta la comanda, la fel ca si mobilierul. Regasim accente de ocru foarte placute.
Clientul fiind de profesie inginer, nu putea lipsi de aici un birou cu un PC performant, absolut indispensabil.

Proprietarul a investit in achizitia apartamentului, plecand de la premisa ca va renova complet spatiul, ceea ce a creat un excelent spatiu de amenajat, incepand de la beton si pana la retusurile finale.

Apartamentul avea initial cu 4 camere, am decis totusi ca trei sunt suficiente, si am profitat de camera din vecinatatea bucatariei pentru a crea un spatiu larg, generos, pentru bucatarie si dining. E o decizie importanta pe care trebuie s-o iei, daca sa renunti sau nu la o incapere, insa atunci cand camera respectiva este prea mica pentru a servi la ceva, asa cum a fost cazul aici, un spatiu mai mare pentru zona de dining va fi intotdeauna o idee excelenta.
Spatiile sunt amenajate cu intentia de a muta pe cat posibil zonele de depozitare pe hol, unde oricum erau nenumarate debarale, pentru a lasa dormitorul, camera de hobby si livingul libere.

Apartamentul din Stefan cel Mare este un exemplu de amenajare de interior bazata pe infrastructura veche. Chiar daca blocurile vechi nu sunt prea bine compartimentate, se poate face un studiu de volume si o simulare de trafic, iar decizia de a inlatura un perete intern de BCA (bineinteles dupa obtinerea autorizatiilor necesare si efectuarea studiului de resistenta structurala) poate fi o adevarata revelatie. Doua spatii mici, inghesuite, pot fi unite pentru a obtine o incapere de proportii moderne, in cazul nostru o bucatarie mica si un dormitor minuscul fiind transformate intr-o zona comuna pentru bucatarie si dining.
Plasarea intr-o zona favorabila geografic poate fi un argument pentur achizitia unui apartament vechi, iar pretul estre de asemenea atractiv. Un studiu referitor la structura cladirii este util, iar odata detaliile stabilite, un asemena spatiu poate fi amenajat foarte, foarte interesant.
Utilizarea materialelor moderne, a placarilor si a colantarilor, aplicarea tapetului si directionarea luminii vor transforma orice spatiu intr-unul ergonomic si relaxant. Cu un proiect de design interior bun, bineinteles!


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.